İYİ Partiye Elazığ'dan 13 başvuru 

İYİ Parti'de milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci sona erdi. İyi parti Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylı için toplamda 13 isim aday adaylığı müracaatında bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İYİ Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci sona erdi. Seçimlerinin yaklaşmasıyla, siyasi partiler de seçim çalışmalarını hızlandırdı. 

İYİ PARTİ’DEN ELAZIĞ İÇİN MÜRACAAT SAYISI 13 OLDU 

İYİ Parti Genel Merkezi’ne ve İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı’na yapılan müracaat sayıları da belli oldu. Yapılan müracaatlar sonucunda İYİ Parti Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylığı için 13 isim müracaat etti. 

ELAZIĞ’DA TEMAYÜL YOKLAMASI 

İYİ Parti’de 1 ve 2 Nisan tarihlerinde 18 ilde temayül yoklaması yapılacağı, kurulan sandıklarda bütün üyelerin oy kullanabileceği açıklandı. Yapılacak olan temayül yoklamasına Elazığ’da yer aldı. Elazığ’da yaklaşık 2700 parti üyesi milletvekili adaylarını belirlemek için oy kullanacak. 

İŞTE ELAZIĞ MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN İYİ PARTİ’DEN MÜRACAAT YAPAN İSİMLER 

Abdurrahman Bulut Cahit Kıraç Faik Öztürk Hasan Karabulut İrfan Sönmez Kerim Eflatun Mehmet Gül Mustafa Kemal Atikeler Nahit Baykara Sema Ozan Temizer Şenay Aladağ Demirel Veysel Esen Yüksel Ercan


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN