İYİ Parti İl Başkanı Yaşar, Akşener ile bir araya geldi 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı olarak göreve başlayan habip yaşar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara'da bir araya gelerek partisinin meclis grup toplantısına katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara’da bir araya geldi. Partisinin meclis grup toplantısına da katılan Yaşar, Elazığ kamuoyuna mesaj gönderdi. 

İYİ Parti İl Başkanı Yaşar, görev ve sorumluluklarının farkında olduğunu ifade ederek, “Genel Merkezimizin daveti üzerine Gazi Meclisimizde İYİ Parti Meclis Grubu Toplantısına katılım sağladıktan sonra, Genel Merkezimizde Genel Başkanımız Meral Akşener’i ziyaret ederek şehrimiz ile alakalı gündemi ve önümüzdeki yerel seçim sürecini değerlendirdik. Teşkilat Başkanımız Buğra Kavuncu’ya ziyaretimizde ise yeni teşekkül edecek il ve ilçe yönetim kurulları üzerinde istişarede bulunduk. Ülkemizde, millete hizmet etmenin, halkın refahını yükseltmenin ve kalkınmasını sağlamanın en tabii ve en direk yolu siyaset makamıdır. Siyasi önceliğimiz ise “önce millet, önce memleket” inancıdır. Bu yüksek şuur ile milletimize karşı olan mesuliyetlerimiz düne göre daha büyüktür. İYİ Parti olarak görev ve sorumluluklarımızın farkındayız, bu yeni dönemde birlik ve beraberliğimizi perçinleyerek millete hizmet yarışında mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle şahsımı Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, İl Başkanlığı vazifesine yüksek olurlarıyla atamış olan başta kıymetli Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye, bu görev için şahsımı teklif eden Teşkilat Başkanımız Buğra Kavuncu’ya, Başkanlık Divanı üyelerimize ve Teşkilat Başkanlığı Koordinatörümüz Erol Karapınar’a şükranlarımı sunuyorum" dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN