İYİ Parti Elazığ Teşkilatı kongrelere devam ediyor 

İYİ Parti Elazığ teşkilatı bu hafta Ağın, Arıcak, Kovancılar, Sivrice ilçelerinde kongreler tamamlandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

İYİ Parti Elazığ teşkilatı, ilçelerin kongrelerini tamamlıyor. Geçtiğimiz hafta Maden, Palu, Karakoçan ve Keban teşkilatlarında kongreler yapan İYİ Parti Teşkilatı bu hafta da Ağın, Arıcak, Kovancılar, Sivrice ilçelerinde kongreler tamamlandı. Önümüzdeki hafta yapılacak olan Baskil ilçe başkanlığı kongresi ile Elazığ'ın tüm ilçelerinde bu süreç tamamlanmış olacak. Ağın, Kovancılar, Sivrice ve Arıcak'ta üyelerin oy çoğunluğunu ala mevcut başkanlar başkanlık görevlerine devam edecek. 

AYDEMİR: “GENEL BAŞKANIMIZIN YOLU YOLUMUZDUR” 

Kongre sonrası Ağın ilçe başkanı Mustafa Aydemir yaptığı açıklamada, "Huzur adası ilçemizde beni tekrar başkanlığa layık görerek seçen üyelerimize teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Genel başkanımızın yolu yolumuzdur" ifadelerini kullandı. 

SESVEREN: “HALKIMIZ MAĞDURİYETİ YAŞAMAYACAKTIR” 

Kovancılar ilçe başkanı Zeki Sesveren ise; "Kovancılar nüfus olarak en fazla ilçemiz, çalışmak ve kazanmak için buradayız. Genel Başkanımızla beraber ülkemizin daha iyi yönetilmesi için çıktığımız bu yolda Allah hepimizi muvaffak etsin" dedi. Sivrice ilçe başkanı Fethi Ahmet Doğan ise, "depremin ana üssü olan ilçemiz İYİ Partimizin iktidarında daha da kalkınacak, halkımız mağduriyeti yaşamayacaktır." Dedi.

Arıcak ilçe başkanı Müslüm Karan da  "Arıcak zor bir coğrafya, fakat 3 beldemiz ve ilçemizle İYİ Partimizin zaferle çıkması için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Seçimlerimiz vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 

GÜRGÖZELER: “SEÇİMLERİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM” 

 İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler yaptığı açıklamada,  "Tüm ilçelerimiz seçimlerini huzurlu ve başarılı bir şekilde tamamlamışlardır. Kongrelerimizden başarı ile çıkan ve tekrar üyelerimizin güvenini ve oyunu kazanarak seçilen ilçe başkanlarımızı tebrik ediyor,  seçimlerin ilçelerimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çalışmalarımızın durmadan yorulmadan devam edeceğini bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN