İstanbul'daki Baskilliler bir araya geldi 

İstanbul Elazığ Baskilliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde İstanbul'daki Baskilliler düzenlenen programda bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İstanbul Elazığ Baskilliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Dernek öncülüğünde İstanbul’daki Baskilliler düzenlenen programda bir araya geldi. Programa Elazığlı İstanbul Vali Yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy, İstanbul Baskilliler Dernek Başkanı Eyüp Bulut, Eski Elazığspor Kulüp Başkanı İş İnsanı Hacı Murat Yümlü, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İstanbul Baskilliler Dernek başkanı Eyüp Bulut Dernek hakkında bilgiler verdi. 

Eski Elazığspor Kulüp Başkanı İş İnsanı Hacı Murat Yümlü, dernekte aktif olarak görev yaptıklarına dikkat çekerek; her daim hemşehrilerimizin yanındayız.” Dedi. Elazığlı İstanbul Vali Yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy, derneğin faaliyetlerinden memnun olduğunu belirterek, Elazığlıların daima yanlarında olacağını altını çizdi. Program çeşitli ikramlar ve Filistin’de hayatını kaybeden vatandaşlar için edilen dua ile son buldu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN