IŞIKVER: KAMU-SEN ÜYELERİNİN MAĞDURİYETİNE SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Kamu-Sen Üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada 14 Mayıs sonrası hiçbir Kamu-Sen Üyesi'nin yaşadığı mağduriyete seyirci kalınmayacağını söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

MÜLAKAT YERİNE LİYAKAT GELECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Kamu-Sen Üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya katılarak Sendika Başkanları ve Üyeleriyle buluştu. Işıkver burada yaptığı konuşmada, “Kamu-Sen Üyelerimizin her seçim öncesinde yaşamış oldukları mobing ve çeşitli baskılar neticesinde maalesef ki TBMM çatısı altında kendilerini temsil edecek, sorunlarını haykıracak, uğramış oldukları haksızlıklara dur diyecek, mülakatı değil liyakati esas alacak bir sürece destek olacak bir temsilciyi seçme şansını bulamadılar. Ancak tüm yaşananlara rağmen, dik duruşlarından asla taviz vermeden hep sahipsiz ve halkları yenilerek bugünlere geldiler. 

IŞIKVER: KAMU-SEN ÜYELERİNİN MAĞDURİYETİNE SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

Seçim süreci kapsamında bugüne kadar bir çok kez biraraya gelme imkanımız oldu. Ancak bugün çok daha kapsamlı çok daha geniş bir katılımla bir aradayız. Çok şükür ki, salon dopdolu, dipdiri ve 14 mayıs sonrası için şehrimizin ve camianın temsili noktasında kararlıdır. Bu kararlılık önümüzdeki 5 yıllık süreçte sahipsizlik ve çaresizliğin değil Kamu-Sen üyelerinin hak ettiği yerlere geleceği bir dönem inşallah olacaktır. Çünkü Kamu-Sen Üyeleri bunu fazlasıyla hak eden bir camiadır. 

IŞIKVER: KAMU-SEN ÜYELERİNİN MAĞDURİYETİNE SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

Tüm sendikal faaliyetlerin üzerinde, bugün Türkiye’de bir affet olduğunda, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı bütün tehditlere karşı, vatan, millet ve mukaddesatımıza yapılan saldırılarda Kamu-Sen Üyelerinin nasıl pozisyon aldığını bu Ülkede herkes biliyor. Kamu-Senin asil üyeleri uğramış oldukları tüm haksızlıklara rağmen işte bu asil duruşu göstermiş bir kitledir. Bu nedenle Ülkemizde sizlere layık görülecek her görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinizde zerre şüphe yoktur. 

IŞIKVER: KAMU-SEN ÜYELERİNİN MAĞDURİYETİNE SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

IŞIKVER: KAMU-SEN ÜYELERİNİN MAĞDURİYETİNE SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

Ben bu duygu ve düşüncelerle, 14 Mayıs sonrası için Kamu-Sen Üyelerinin kararlı iradesiyle Elazığ’da yeni bir dönemin başlayacağından zerre şüphe duymamaktayım. Gösterdiğiniz çabalar ve gayretleriniz için teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN