Işık Yolu Köyü'nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

Elazığ AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının Muhtar Buluşmaları toplantıları ışık yolu köyünde yapıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği Muhtar Buluşmaları programı bu kez Işık Yolu köyünde devam etti. Yapılan toplantıya Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik ve Kurum Müdürlerinin yanı sıra bölge muhtarları da katıldı.
 Işık Yolu Köyü'nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik; 6. Bölge toplantısını gerçekleştirdiklerini söyleyerek, sorunları yerinde tespit edip çözüm odaklı adım atacaklarını ifade ederek: “bu toplantımıza ev sahipliğinden dolayı Işık Yolu muhtarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün 6. Bölge köy muhtarlarıyla toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Sağolsun bu toplantılarımıza da il başkanımız ve milletvekillerimiz de katıldılar. Burada muhtarlarımızla istişare ederek soru cevap şeklinde kurum amirlerimizle sorunların yerinde tespiti için çözüm noktasında burada çaba sarf ediyoruz. Bizler il teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatı olarak bütün köylerimizi adım adım geziyoruz. Muhtarlarımızla görüşüyoruz.” Dedi.
 Işık Yolu Köyü'nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; Bölge muhtarları ile bir araya gelerek bölgenin sorunlarının istişare etmeyi ve en kısa zamanda çözüm getirmeyi amaçladıklarını belirterek: “bizler siyasiler olarak bulunduğumuz yerlerde tek bir derdimiz var oda o yörenin insanlarına hizmet etmektir. Bu amaçla 6. Merkez köy bölge toplantılarını oluşturduk. Bir şeyleri amaçlıyoruz bu çok açık ve net. Bölgedeki muhtarlarla bir araya gelip o bölgenin köylerindeki sorunları istişare etmek. İmkanı olanları yerinde çözmek diğerlerinin ise notunu alıp takibini yapmak. Biz muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Muhtarlarımız da çözüm odaklı ve üzüm yemek kastıyla sorunlarını bu şekilde dile getirirlerse biz en kısa sürede imkanlar dahilinde o sorunu çözmek için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu bizim olmazsa olmazımız, bizim için lüks bir vazife değil bunun için varız. Bulunduğumu yerlerde temsiliyet adına kapımız sizlere sonuna kadar açık.” İfadelerini kullandı.
 Işık Yolu Köyü'nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

İstişare toplantılarının önemine vurgu yaparak, köylerdeki sıkıntıları gidermek için mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş: “biz bu 6. Toplantımızı gerçekleştiriyoruz bölge bölge 10 15 tane muhtarımızı bir araya getirip istişare ediyoruz bu kültür çok önemli. Burada konuşuluyor bazı şeyler ama bunun %100’ünü gerçekleştirebiliyor muyuz bunu söylersek doğru olmaz ama en azından sıkıntıları öğreniyoruz kurumlar notlarını alıyor burada çözebileceğimiz sorunları çözüyoruz daha üst mevkilere taşınması gerekiyorsa taşıyoruz.” Dedi.

Keleş; Elazığ’ın hasta başına düşen yatak sayısında Türkiye’nin bir numarası olduğunu söyleyerek, Elazığ merkezde yakın zamanda toplamda 4 adet hastaneye sahip olunacağını ifade ederek: “sağlık konusunda Elazığ Türkiye’de 1 numara. Şuanda bir doğuda şehir hastanemiz var, bir tane 800 yataklı bizim üniversitenin arazisinde bir hastane yapıyoruz. Bu hastanenin proje ihalesi yapıldı ve çok yakın zamanda ihaleye çıkacağız. İlerleyen süreçte bir 800 daha yapacağız ve belki 3500 5000 civarında bir dev sağlık kompleksini orada yapacağız ama zamanla. Bizim Rızaiye Devlet Hastanesi dediğimi daha dün bakan bey ile görüştük çok büyük ihtimalle bu yılın sonunda aktif hale geçecek. Dolayısıyla şehirde 2 tane merkezde hastanemiz bir batıda bir doğuda şehrimizde 4 hastanemiz olacak.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN