Hizmet İş'ten üyelerine deprem yardımı

Hizmet-İş sendikası Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağdur olan üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Depremin ilk anından itibaren kurulan kriz merkezi ile deprem yaşanan 11 ilimize yardımlarını ulaştıran Hizmet-İş Sendikası, bu illerde değişik kurumlarda görev yapan üyelerine yönelik maddi desteklerde bulunmaya devam ediyor. 

Depremlerde evi yıkılan ya da yakınlarını kaybeden üyelerine nakdi yardım yapan Hizmet-İş Sendikası Genel Merkezi,   ilimizde bulunan tüm üyelerine de seyyanen maddi yardım desteğinde bulunma kararı aldı. 

Konuyla ilgili bilgi veren Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci şunları söyledi:

“Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve hala devam eden depremlerin ardından “Afet Bölgesi” ilan edilen ilimizde görev yapan üyelerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi adına her bir üyemize nakdi yardım yapılması konusunda hem Hak-İş Konfederasyonu hem de Hizmet-İş Genel Merkezi nezdinde yapmış olduğumuz görüşmeler sonuç verdi. Bugün gerçekleşen Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulunda, 16 Şubat 2023 tarihinde Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen ilimizdeki Hizmet-İş Sendikası üyelerimize nakdi yardımda bulunulması kararı alındı.  Talebimizin olumlu karşılanarak üyelerimize yönelik kararın alınmasında desteklerini esirgemeyen Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Gün, yardımlaşma ve dayanışma günü, birlik olma günüdür. Her şartta üyelerimizin yanında olmaya ve onların sorunlarının çözümünde etkin bir sendikacılık örneği vermeye devam edeceğiz. Üyelerimize hayırlı olsun”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN