Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu'na yeni görev 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Arşiv Daire Başkanlığı görevini yürüten Elazığlı Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu İstanbul Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine getirildi. Hemşehirimiz Babaoğlu Arşiv Daire Başkanlığı görevini de sürdürmeye devam edecek. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Uzun yıllar Fatih İlçe Nüfus Müdürü olarak görevini başarıyla sürdüren Elazığlı Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu 26 Mayıs 2021 tarihinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Arşiv Daire Başkanlığı görevine atanmıştı. Arşiv Daire Başkanlığı görevini de sürdürmeye devam edecek olan Hemşehirimiz Babaoğlu’na önemli bir görev daha verilerek İstanbul Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne getirildi. 

BABAOĞLU KİMDİR? 

İlk-Orta ve Lise öğrenimini Keban'da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Sivil Toplum Kuruluşları ve Sosyal Sorumluluk Yönetimi üzerine tamamladı.  Keban/Elazığ'da görev yaptıktan sonra Manyas-Erdek-Maltepe-Fatih ilçe nüfus müdürü olarak görev yaptı. Son bir buçuk yıldır İç İşleri Bakanlığında Daire Başkanı olarak görev yaparken İstanbul İl Nüfus ve vatandaşlık müdürlüğüne görevlendirildi. Bir çok sivil toplum kuruluşunda görev almış ve olup aktif olarak da çalışmaktadır Elfed Elazığ Dernekler Federasyonun kurucu üyesi 2 dönem Kadın kolları Genel başkan yardımcılığı yapmış, şu an yönetim kurulu üyesi olarak, İstanbul Elazığ Vakfında başkan yardımcılığı, Çınar Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği'nin kurucu başkanı olup aktif olarak görev yapmaktadır.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN