Güzel Sanatlar Lisesinden 'Sesin ve rengin yolculuğu' programı

Elazığ Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi ile Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi iş birliğinde düzenlenen 'sesin ve rengin yolculuğu' adlı resim sergisi ve müzik dinletisi programı, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Elazığ Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi ile Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi iş birliğinde “Sesin ve Rengin Yolculuğu” programı düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlik resim sergisi açılışıyla başladı. Açılışa Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sabuncu, Okul Müdürleri, öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda konuşan Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Fahri Karakaş, programda iki kardeş şehrin bir araya geldiğini söyledi.

Programa katılarak öğrencilere destek veren Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ ve Kütahya’nın sanatın en önemli merkezlerinden olduğunu kaydetti.
 

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05426548467
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!