Gök: Belediye meclisine siyasi nezaketi getireceğim

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Elazığ Belediye Meclis Üyesi adayı Doruk Gök, Yapacağı Projeleri hakkında bilgiler verdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

31 Mart tarihinde gerçeklestirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala Belediye Başkan adaylarinin belirlenmesinin ardından gözler meclis üyeliklerine belirlenmesine çevrildi.

Birçok isim meclis üyesi olabilmek için partisine basvuruda bulundu. Bu isimlerden biri ise CHP'den başvurusunu yapan basarılı iş insanı Doruk Gök.Genç yaşına rağmen  birçok başarılı işlere imza atan Gök, seçilmesi durumunda ‘ Çözüm odaklı olacağız Elazığ belediye meclisi siyasetine siyasi nezaketi getireceğim’ dedi.

Gök, açıklamasının devamında ise “ Elazığ Belediye Meclis üyesi adaylığım parti tabanından gelen istek doğrultusunda gerçekleşti. 18 yaşından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim.Her zaman Partimin emrinde oldum.Her kademesinde görev aldım. Gençlik kollarından geliyorum. Siyaset Stajımı vekilimiz Gürsel Erol yanında yaptım. Çözüm odaklı olacağız Elazığ belediye meclisi siyasetine siyasi nezaketi getireceğim.

Geçmiş yıllardaki Meclis toplantılarından tüm Elazığ’ın olduğu gibi bizlerinde haberi var.İttifak ortaklarının komisyonlardan haberleri yok ve sebepsiz bir tartışma var.Tartışmacı değil Çözüm odaklı siyaset izleyeceğim.5 yıllık Meclis toplantılarında konuşmayan söz almayan Meclis üyeleri var.Bu meclis üyeleri oy aldıkları vatandaşların hakları var üzerlerindedir. Bir meclis üyesinin her mahalle muhtarıyla ikili ilişkileri olmalıdır. Belediye deki birim müdürleriyle beraber konulara hakim olmalıdır.

Elazığ’da reklam tabela üzerine bir işyerim var yanımızda çalışan ustalar Elazığın her kesiminden her mahallesinde yaşayan insanlar var.Bir çok siyasi partinin reklam işlerini yapıyoruz  işimiz gereği hayat felsefemizde çözüm odaklı ve doğruya doğru yanlışa yanlışa yanlış demek gibi bir özelliğim var biz her mahalleye kendi işimizde olduğu gibi eşit hizmet götüreceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN