GİMDES'ten konferans

Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri Denetleme Ve Helal Sertifikalandırma Kurumu Elazığ İl Temsilciliği tarafından' Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun' konferansı düzenlenecek. Programa konuşmacı olarak GİMDES Baş Denetçi Ziraat Mühendisi İbrahim Halil Yüzgül Katılacak. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Gıda ve ihtiyaç malzemeleri denetleme ve helal sertifikalandırma kurumu Elazığ il temsilciliği tarafından” Bir duruşun olsun adı boykot olsun çözümü helal olsun” konferansı düzenlenecek. 1 Mart Cuma günü Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek konferansa konuşmacı olarak GİMDES baş denetçi Ziraat Mühendisi İbrahim Halil Yüzgül katılacak. 

Gimdes Elazığ Gönüllü Hanımlar Kurulu İl Temsilcisi Kübra Şimşek, GİMDES ile ilgili bilgi vererek, düzenlenecek konferansa tüm Elazığlıları davet etti. Kübra Şimşek, “GİMDES, Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri Denetleme ve Helal Sertifikalandırma kurumudur. GİMDES kurulduğu günden bu zamana kadar Siyonizm’e hiçbir şekilde destek vermemiş ve ürettiği ürünlere ortak olduğu ürünlere hiçbir şekilde sertifika vermemiştir. GİMDES gıda, kozmetik ve ilaç gibi benzeri ürünler de İslami hassasiyet göstererek sertifikalandırma ve denetleme yapmaktadır. Şuan ki konumuz olan boykot ürünleri karşılığında yerli ve temiz olan ürünlere değinerek sizlere geniş içerikli bir program hazırladık. GİMDES hanımlar kurulu olarak 1 Mart Cuma günü Bünyamin Eroğlu Kültür Ve Kongre Merkezinde, saat 19:23’de İbrahim Halil Yüzgül’ün sunacağı “Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun” Konulu programımıza tüm Elazığ halkı davetlidir” dedi. 

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi konferansın önemine değinerek helal gıda tüketimi noktasında önemli hatırlatmalarda bulundu.  İbrahim Bahşi, “1 Mart Cuma günü saat 19:23’de Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Ve Kongre Merkezinde MEMUR-SEN olarak bizimde desteklediğimiz GİMDES Elazığ Gönüllü hanımlar kurulu tarafından düzenlenen İl Temsilcimiz Kübra Şimşek’in emekleri ile hazırlamış olduğu bir konferansımız olacak. Biz elimizden geldiği kadar Gazze’yi, Filistin’i gündemde tutmaya çalışıyoruz. Bu anlamda hem boykot ürünlerini burada dile getirileceği hem de yediğimiz gıdalardaki helal noktasında neler var neler yok hep birlikte göreceğiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN