Genel Müdür Emre Topoğlu'ndan, Eren'e Teşekkür 

Bir dizi ziyaret kapsamında Elazığ'a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, gençlerle bir araya gelerek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. İlimize gelerek yapılan Gençlik ve Spor Yatırımları, Yurtlar ve Gençlik Merkezi hakkında bilgi alan Topoğlu, İl Müdürü Abdulsamet Eren, Gençlik Hizmetleri Müdürü Serkan Sis, Gençlik Merkezi İdarecileri, Çalışanlar ve Gönüllüler ile bir araya gelerek Elazığ’da yapılan gönüllülük faaliyetleri yatırımlar ve çalışmalardan dolayı İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür etti. Gençlik Merkezini gezerek kurslar ve faaliyetlere katılan Topoğlu, ziyaretinin ardından Elazığ’dan ayrıldı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Gençlik merkezimizde devam eden faaliyetleri gezerek, kurslarımıza katılan gençlerimiz ve aileleri ile bir araya geldi. Özellikle Velilerin yapılan faaliyetlerden memnun olduklarını dile getirmeleri Genel Müdürümüz Topoğlu’nu bir hayli mutlu etti. Öncelikle 81 il içerisinde ilk defa ilimizde yapılan Osmanlı oygu sanatı naht atölyesini ve resim atölyesini gezdikten sonra müzik atölyesinde gitar kursuna katılarak gençlerimize eşlik etti. Şan ve ses kurslarına iştirak eden Topoğlu; has odada gençlerle bir araya gelerek hasbihal etti. Gerek deprem de gerekse sonrasında Gönüllü Gençlerimizin yaptığı çalışmalarla Bakanlığımız ve şehrimizde bir değere sahip. Karşılık beklemeden tamamıyla gönüllülük esaslı olarak çalışan kardeşlerimizle, onların dertleriyle dertlenen ve her alanda yanlarında yer alan Genel Müdürümüz Sn. Dr. Emre Topoğlu’na ilimize ve gençlerimize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Genel Müdürümüzün de ifade ettiği gibi pırıl pırıl gençler var karşımızda her daim gençlerimiz için çalışan bir bakanlığımız temeli sadece Genç olan bir Bakanlığımız var. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de her daim Gençlerimizle olmaya, onları anlamaya ve şartlar neyi gerektiriyorsa güncel olanı gençlerimize sunmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Genel Müdürümüze teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN