Gelecek Sensin projesi tam not aldı

Elazığ Belediyesi ve Kurs Der iş birliği ile hayata geçirilen 'Gelecek Sensin' projesi ile ilgili açıklama yapan Kurs Der Başkanı Veli Aksu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na katkılarından dolayı teşekkür etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kurs Der Başkanı Veli Aksu projeye katkılarından dolayı belediye başkanı Şahin Şerifoğullarına teşekkür ederek, ‘Gelecek Sen’sin projesinin amacına değindi.

AKSU: ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başkan Aksu, “Elazığ Kurs Der ve Elazığ Belediyesi ‘geleceğim sensin’ projesi adı altında paydaş olarak yapmış olduğu eğitim projesinde bize destek veren eğitimcilere ve öğrencilerimizin başarısına katkı sunan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu projelerimizle öğrencilerimizin geleceğini güvence altına almak, başarılarını arttırmak gerek YKS’de gerekse LGS’de öğrencilerimizin il başarılarını arttırmak amacıyla çok büyük projeler yapılmış, ciddi emekler sarf edilmiş. Bu emeklerde özellikle Elazığ Belediye’miz ve Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na haseten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SARIKAMIŞ: TÜRKİYE’DE İLK DEFA BİR BELEDİYE EĞİTİM KURUMLARIYLA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ

Eğitimci Eralp Sarıkamış ise, “Türkiye’de ilk defa bir belediye eğitim kurumlarıyla ortaklaşa sınav öncesi, sınav günü ve sınav sonrası velilerin öğrencilerin ihtiyaç duydukları her bir etkinliği, her organizasyonu komple gerçekleştirerek velilerin ve öğrencilerin bu heyecanlı anlarında yanlarında oldu. Bu kapsamda bu çalışmalara büyük destek veren Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na, ilgili birimlerde çalışan tüm Elazığ Belediyesi personeline, Kurs Der’e bağlı eğitim kurumlarının kurucularına, idarelerine, öğretmenlerine, etkinliklerde Elazığ Belediyesi’ni yalnız bırakmayan öğrencilere ve velilere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN