Gap Gazeteciler Birliği Başkanı Kıymaz'dan İrfan Sönmez'e destek

Elazığ İyi Parti Milletvekili 1. Sıra Adayı Av. Dr.  İrfan Sönmez'e birçok önemli isimden destek duyurusu gelmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz,  Elazığ İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde, İyi Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'i ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında  açıklamalarda bulunan Başkan Abidin, Milletvekili Adayı Sönmez'in adaylığının Elazığ için büyük bir şans olduğunu, Elazığ halkının Sönmez'e sahip çıktığı takdirde mecliste seslerinin daha gür çıkacağını vurguladı.

"İrfan Bey, Elazığ’ın, ülkenin, milletin, devletin, hak hukuk ve çıkarlarını korumak, kollamak hususunda, Elazığ’ın sorun ve problemlerinin çözümü hususunda, halkına en samimi, içten davranıp hizmet edecek bir kardeşimiz. " ifadelerine yer veren Başkan Abidin, açıklamalarının devamında;
"Bugün Elazığ'dayız ve Elazığ'ın seçim nabzını sizler için almaya çalışıyoruz. İyi Parti Elazığ seçim bürosundayız. Hukukçu Avukat İrfan Sönmez Elazığ 1. sıra İyi Parti Milletvekili Adayı.
Ben 40 yıldır İrfan Beyi tanıyan bilen değerli bir arkadaşı olarak Adıyaman'dan geldim. Değerli kardeşimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Kendisine başarılar diliyorum. Ben irfan Sönmez Beyi tanıyorum. Elazığ’ın, ülkenin, milletin, devletin, hak hukuk ve çıkarlarını korumak, kollamak hususunda, Elazığ’ın sorun ve problemlerinin çözümü hususunda, halkına en samimi, içten davranıp hizmet edecek bir kardeşimiz. Ona ben kefilim. Adeta tek başına bir ordu gibi çalışan bir kardeşimiz. Elazığlıların İrfan Sönmez‘e sahip çıkarak onu meclise taşımalarını ve seslerinin daha gür çıkmalarını sağlayacak bir karar olacaktır. Ben İrfan Sönmez kardeşimize çıktığı bu yolda  başarılar diliyorum.  Milletimize, devletimize ve Elâzığ'ımıza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. " dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN