Fırat Üniversitesi acil çadır kampanyası başlattı

Fırat Üniversitesi tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlara acil bir şekilde ulaştırılması için 'Çadır Kampanyası' başlatıldı. Çadırlar Üniversitenin Spor Salonunda toplanacak. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Fırat Üniversitesi depremden etkilenen vatandaşlar için “Çadır Kampanyası” başlattı. 24 Ocak 2020 Elazığ depreminde Elazığ’da dağıtılan çadırları hatırlatan Fırat Üniversitesi şuan ev, depo yada köylerde olan çadırların Adıyaman’a gönderilmesi için Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonuna gönderilmesi çağrısında bulundu. 

“ÇADIRLARI BEKLİYORUZ” 

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Fırat Üniversitesi olarak Adıyaman için “ÇADIR KAMPANYASI” başlatıyoruz! 

Depremden etkilenen Adıyaman’da acil bir şekilde çadır ihtiyacı bulunmaktadır. 24 Ocak 2020 Elazığ depreminde Elazığlı vatandaşlara dağıtılan çadırların Üniversitemiz tarafından Adıyaman’a gönderilmesi için Üniversitemiz Çok Amaçlı Spor Salonu’na getirilmesi çağrısında bulunuyoruz. Elazığlı vatandaşlarımızın duyarlılığını bekliyoruz.” denildi.

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da dağıtılan binlerce çadır şuan evlerde kullanılmıyor. Bu çadırların ihtiyaç sahibi depremzedelere gönderilmesi için hızlı bir şekilde Fırat Üniversitesi Rektörlük Kampüsünde bulunan Spor Salonuna ulaştırılması gerektiğini belirtiyoruz.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN