Erbakan, Elazığlılara seslendi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhuriyet Meydanı'ndan Elazığlılara seslendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

14 Mayıs seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdüren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ’a geldi. Bingöl mitinginin ardından Elazığ’a gelen Genel Başkan Erbakan, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge katıldı. Mitinge Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, MHP İl Başkanı Yunus Bal, Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adayları katıldı. 

Erbakan, Elazığlılara seslendi 

ERBAKAN: ELAZIĞLILAR YİNE ERBAKAN’A SAHİP ÇIKIYOR 

Milletvekili adayları ile birlikte Elazığlıları selamlayan Dr. Erbakan, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Elazığ’ın çok önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, “Elazığ’ın milli görüşle Erbakan sevdası dillere destan bir sevgidir. Erbakan hocamızın kalbinde de Elazığ’ın her zaman çok ayrı bir yeri olmuştur. Elazığlıların her zaman çok ayrı bir yeri olmuştur şimdi milli görüşünü 2. Kırk yılında aynı sevgiyi ve muhabbeti devam ettiriyoruz bu dönemde de Elazığlılar yine Erbakan’a sahip çıkıyor yine milli görüşe ve Yeniden Refah Partisi’ne sahip çıkıyor. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir siyaset anlayışı, yapıcı bir muhalefet anlayışı sadece eleştiren değil çözümü ortaya koyan bir siyaset anlayışı şahıslar üzerinden siyaset yapamayan bir siyaset anlayışı, siyasete nezaket ve zarafet getiren bir siyaset anlayışı bütün bunlar sayesinde milletimizin teveccühü üst seviyeye çıktı ve en başından beri söylediğimiz gibi Yeniden Refah Partisi Türk siyasetinin anahtar partisi haline geldi. 

Erbakan, Elazığlılara seslendi 

14 Mayıs seçimleri arifesinde Yeniden Refah Partimiz seçimlerin kilit partisi haline gelmiştir. Yani yapacağı tercih ile seçimlerin sonucuna etki edecek bir parti haline gelmiştir ve böyle bir noktada Yeniden Refah partisi olarak üzerimizdeki sorumluluğun bilincinde hareket ederek ülkemiz, devletimiz, milletimiz, ailemizin ve yeni nesillerimizin korunması için yeniden Refah Partisi olarak cumhur ittifakı çatısı altında seçime girme kararı aldık bu kararımızı devletimize milletimize hayırlı eylesin. Durum bu kadar vahim mi evet durum bu kadar vahim işte karşınızdaki yedili masanın söylemleri seçim bildirgeleri, sözcülerinin milletvekili adaylarının, genel başkanlarının, cumhurbaşkanları adaylarının açıklamalarına bakınca devletimizin milletimizin selameti için ülkemizin birlik ve bütünlüğü için ahlak ve maneviyatın korunması için yeni nesillerin eve aile yapımızın korunması için yedili masanın karşısında durmamız gerektiğini açık bir şekilde gördüm. O nedenle diyoruz ki inşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylar Sayın Cumhurbaşkanımıza milletvekilliği seçiminde oylar Yeniden Refah Partisi’ne milli görüşe diyoruz” açıklamalarını kaydetti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN