ELSAD'dan depremzede ailelere iftar programı 

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Kadın Kolları Komisyonu tarafından depremzede ailelere iftar programı düzenledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Kadın Kolları Komisyonu tarafından Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen illerden kente gelen afetzedeler için iftar programı düzenlendi. Kültür park Mamuratül aziz salonun da düzenlenen iftar programı yoğun katılım ile gerçekleşti. 

ELSAD'dan depremzede ailelere iftar programı 

ERDOĞAN: SAKIN UNUTMAYIN SİZİN YANINIZDA ELSAD’IN ANNELERİ VAR

Elazığ Stratejik araştırmalar derneği kadın kolları komisyonu başkanı Tuba Erdoğan, yaşamış olduğunuz üzüntülerinizi paylaşmak bir araya geldiklerini söyledi. Erdoğan, “Elazığ’da faaliyet gösteren gönüllü annelerden oluşan bir dernek. Burada hep beraber el birliğiyle bir şeyler yapmaya çalışan elini taşın altına koymaya çalışan bir sürü anne var. Hepsi burada ben burada konuşuyorum arka planda birçok anne var. Bizler sizlerin üzüntülerinizi yinelemek için değil sizin üzüntülerinizi gidermek için bugün buradayız.

ELSAD'dan depremzede ailelere iftar programı 

Ne kadar şanslıyız ki Allah bizi Ensar olma şerefine kavuşturdu ve sizleri bizlerin soflarına konuk etti. Biliyoruz ki Müslümanlar bir vücudun azaları gibidir. Vücudun azalarından herhangi birinin rahatsızlanması sonucunda diğer organlarda rahatsızlanır yani şunu bilin sizin üzüntünüz bizim üzüntümüzdür sizin derdiniz bizim derdimizdir sizin sevincimiz bizim sevincimizdir. Her zaman her daim gücümüz yettiği müddetçe sizinle beraber olmaya devam edeceğiz sakın unutmayın sizin yanınızda ELSAD’ın anneleri var” dedi. İftar programı çocuklar için düzenlenen eğlence etkinliği ile sona erdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN