ELAZIĞ, YASEMİN AÇIK DİYOR!

Elazığ'da siyasi parti ve bağımsız adayların seçim çalışmaları oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşiyor. 14 Mayıs'ta sandığa gidecek olan vatandaşın kararı büyük oranda netlik kazansa da kararsız seçmenlerin olduğu gözlemleniyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Siyasi partilerin listelerine olan tepki gün yüzüne çıksa da Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a her kesimden destek ve teveccüh her geçen gün çığ gibi artıyor.

Elazığ’a kazandırdığı yatırım ve istihdamlardan ve şehre olan hizmetlerinden dolayı vatandaşlar bu kez Yasemin Açık’ı meclise göndermeye kararlı.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten Prof. Dr. Yasemin Açık, şehir merkezinde ilçe ve beldelerde her gün vatandaşla bir araya geliyor ve programları büyük bir coşkuyla gerçekleşiyor. Yediden yetmişe herkesin büyük ilgisine mazhar olan Açık, halkın gönlünde büyük yer edinmiş durumda.

Gerçekleştirdiği yatırımlar, oluşturduğu istihdam alanlarıyla binlerce gence iş sağlayan Açık, seçim kampanyasındaki bileştirici ve bütünleştirici tavrı, her yaşta insanlarla yakaladığı iletişim ve naif üslubuyla da gönüllerde taht kuran bir profil çiziyor. Seçim kampanyasını,  etik kurallar ışığında ve seviyeli bir tarzda yapan Yasemin Hoca’nın bu duruşu büyük takdir topluyor.

Şimdiye kadar yaptığı ilçe, belde ziyaretlerinde büyük ilgi gören Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’ı bir bütün olarak ele alıyor ve şehrin dört bir yanında seçim kampanyasını sürdürüyor. Halkın teveccühü ve desteğini gören Yasemin Hoca’nın yoğun temposu 14 Mayıs akşamında kadar sürecek gibi duruyor.

Şehrin sevilen ve sayılan siması Yasemin Hoca’nın gerçekleştirdiği gezilerde vatandaşın ortak görüşü ise “Siz Elazığ’a, Elazığ size aşık” oluyor.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Elazığ halkının büyük teveccüh gösterdiği Prof. Dr. Yasemin Açık’ın seçildikten sonra ilimizde yeni bir dönemin başlayacağını ve şehrin birçok yatırım ve hizmete kavuşacağı ifade ediliyor.

Yasemin Hoca’yı Ankara’ya göndermeye kararlı olan Elazığ halkının, geçmiş seçimlerde Mehmet Ağar’a verilen güçlü desteği Yasemin Hoca’ya da sunması dileğiyle, kendilerine muvaffakiyetler diliyoruz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN