Elazığ Valiliği, Cem Evlerine yapılan destekleri açıkladı 

Elazığ Valiliği, Cem evlerine yapılan bakım ve onarım çalışmalarını açıkladı. Elazığ Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda cem evlerine yapılan çalışmaları açıkladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ’da Karakoçan Merkez Cem Evinin açılışı Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılmıştı. Yapılan paylaşımda İçişleri Bakanlığının desteğiyle Elazığ’da birçok cem evinin ve derneğin bakım ve onarım çalışmasının tamamlandığı duyuruldu. 

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklama, “Karakoçan Merkez Cem Evinin açılışı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapıldı. Ayrıca İçişleri Bakanlığı'nın destekleriyle, Aydıncık Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Çayırgülü Köyü Güzel Baba Türbesi, Ehlibeyt Cemevi, Elazığ Cem Kültür Vakfı, Golan Yoğunağaç Merkez Cemevi, Karakoçan Merkez Cemevi, Kavalcık Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Salkaya Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Sarıçubuk Köyü Cem Kültür Merkezi Derneği, Sedeftepe Cemevi, Sün Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Şahinkaya Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Üçbudak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'nin, Bakım onarımı yapıldı, ihtiyaçları karşılandı” denildi.

Elazığ Valiliği, Cem Evlerine yapılan destekleri açıkladı 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN