Elazığ Stadyumu görücüye çıkıyor 

Elazığ Yeni Şehir Stadyumu görücüye çıkıyor. Perşembe günü TFF yetkilileri tarafından denetlenecek stadyumda maç oynanıp-oynanmayacağıyla ilgili karar verilecek. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Yeni Şehir Stadyumu görücüye çıkıyor. Uzun bir sürenin ardından sona gelinen stadyumda maç oynanıp-oynanmayacağı Perşembe günü belli olacak. Perşembe günü Elazığ’a gelecek olan TFF denetçileri stadyumun mekanik ve elektronik aksamları başta olmak üzere tüm birimlerinde incelemelerde bulunarak bunu bir rapor halinde TFF’ye sunacaklar. 

Elazığ Stadyumu görücüye çıkıyor 

Yapılacak olan incelemeler sonucunda TFF tarafından  stadyumla ilgili “uygunluk belgesi” verilmesi halinde yeni stadyumda maç oynanabilecek. “Uygunluk Belgesi”nin sadece stadyumla kısıtlı kalınmayacağı, yanındaki çok amaçlı spor salonuyla birlikte bir bütün halinde denetleneceği öğrenildi. TFF denetçilerinin eksiklikler görmeleri halinde bunların yapılması için ek süre vereceği, bu eksikliklerin tamamlanmasıyla birlikte yeni şehir stadyumunda maçların oynanacağı ifade ediliyor. Öte yandan yine TFF çim denetçileri de Salı günü (bugün) stadyum zemininde inceleme yaparak zeminin uygunluğuyla ilgili rapor düzenleyecekler.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN