Elazığ Belediyesi'nin gençlere rehber olduğu kariyer günleri başladı

Elazığ Belediyesi tarafından öğrencilerin donanımlarını artırmak ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri başladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kadın ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri'nin ilk konuğu Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı oldu.

Kariyer Günleri kapsamında Elazığ Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM)'de buluşan Başkan Atlı tecrübelerini paylaştı.

"GENÇLERİMİZİN DAHA GÜÇLÜ BİREYLER HALİNE GELMELERİNİ DESTEKLİYORUZ"

Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi sorumlusu Semra Altuğ Kariyer Günleri etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu proje ile gençlerimizin iş hayatı, istihdam ve kariyer planlaması hakkında donanımlarını artırmak ve daha güçlü bireyler haline gelmelerini destekliyoruz. Bu doğrultuda genç kızlarımızı şehrimizde eğitim, sağlık, ekonomi, ticaret, sanat, siyaset vb. alanlarda önemli temsilcilerle bir araya getirmeye başladık. Birincisini gerçekleştirdiğimiz Kariyer Günleri etkinliklerimizin ilk konuğu Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı oldu. Kariyer Günleri etkinliğimizi her ay  düzenlemeyi planlıyoruz. Yaptığımız etkinliklerde her türlü   desteği ve imkanı sunan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederiz." dedi.

Elazığ Belediyesi'nin gençlere rehber olduğu kariyer günleri başladı

"MESLEK OKULLARI BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR"

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ise etkinlikte yaptığı konuşmada gençlere nasihatlerde bulunarak , "Sizlerin bizlere verdiği destekle şehrimize ve sizlere layık olma yönünde gayret gösteriyoruz. Gençlerimizi, bizim olmazsa olmazımız olarak görüyoruz. Çünkü geleceğimizsiniz. Sizleri daha donanımlı daha eğitimli daha özgüven içerisinde sosyal yönünü zengin bir yaklaşım içerisinde yetiştirirsek sonuçta kazanan hepimiz olacağız. Amacımız, söylediklerimizden çok uygulamalarımızla sizlere örnek olan yaklaşım sergilemek, bu mantık içerisinde hareket etmektir. Eğitimimiz çok önemlidir. Meslek okulları bizim olmazsa olmazımızdır. Çünkü gelecek meslek okullarındadır. Bu eğitimlere katılarak kendinize ve geleceğinize yatırım yapıyorsunuz. Buradaki programlara gösterdiğiniz yoğun ilginin kendinize verdiğiniz değerin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum" diye kaydetti.
Gençler düzenlenen etkinliğin ardından Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Musiki Topluluğu tarafından sunulan müzik dinletisini dinlediler.

Elazığ Belediyesi'nin gençlere rehber olduğu kariyer günleri başladı

GENÇLERDEN TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliğini çok beğendiklerini ve kendileri için çok verimli olduğunu ifade eden öğrenciler emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada gerçekleştirilen Kariyer Günleri'nin her ay yapılacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN