Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu, yoğun ilgi dolayısıyla ikinci konserini düzenledi 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği ikinci konserini Elazığlılar için gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Belediye birim müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gönüllü vatandaşlarımızın oluşturduğu ve aralarında engelli bireylerimizin de yer aldığı Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu konserinde Türkü, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve yöresel eserler sanatseverler için seslendirildi. Programda konuşan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Gönüllü Halk Korosu’nun düzenlediği ilk konsere vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi dolayısıyla gelen talepler üzerine ikincisinin de gerçekleştirildiğini belirterek, emeği geçen koro üyelerine teşekkür etti. Elazığ’ın kültür ve sanat alanında daha ileri noktalara gelmesi ve vatandaşlarımızın sosyal anlamda daha kaliteli vakit geçirebilmesi için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere Elâzığ Belediyesi olarak gerekli destek ve çabayı sarf ettiklerini belirten Bilginoğlu, şehrin gelenek ve göreneklerinin yansıtıldığı kültür programlarının devam edeceğini belirtti. 

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu, yoğun ilgi dolayısıyla ikinci konserini düzenledi 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR 

Vatandaşların gösterdiği ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını ifade eden  Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Koro Şefi Tuna Bozkurt ise, ilk konserlerine gösterilen yoğun ilgiyi ikinci konserde de görmenin heyecanını yaşadıklarını ifade ederek müzikal anlamda kendilerini her daim destekleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na şahsı ve koro üyeleri adına teşekkür etti. Bütün konukların konser süresince seslendirilen parçalara eşlik ettiği konser, Elazığ Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından sergilenen halay ve yöresel oyunlar eşliğinde son buldu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN