Elazığ Basın Müzesi açıldı!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın 11 ana başlıkta 100 proje içerisinde yer alan Elazığ Basın Müzesi düzenlenen törenle açıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gerçekleşen açılış törenine Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Kültür Bakan Yardımcısı Serdar Çam, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, STK Başkanları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Elazığ Basın Müzesi açıldı!

EBMC BAŞKANI KOCA: ŞAHİN BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Törende konuşan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, böylesi güzel bir yapıtı Elazığ’a kazandıran belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. Koca, Harput tarihini anlatan ansiklopedinin basımı konusunda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarını istedi. 

Elazığ Basın Müzesi açıldı!

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ BASIN MÜZESİ HAYIRLI OLSUN

Elazığ’ın bölgesinde basın geçmişiyle ün yapmış bir il olduğuna dikkat çeken belediye başkanı Şahin Şerifoğulları ise 11 ana başlıkta 100 projeden yüzde 85’i hayata geçirdiklerini ifade ederek, Elazığ’ı müzeler şehri olduğuna dikkat çekti. Başkan Şerifoğulları Basın Müzesi’nin Harput’a değer katacağını da ifade ederek, müzenin hayırlı olmasını diledi.

Elazığ Basın Müzesi açıldı!

MİLLETVEKİLİ BULUT: HARPUT’A ÇOK YAKIŞTI

Elazığ Basın Müzesi’nin Harput’a çok yakıştığını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ise Başkan Şerifoğulları’nın söz verdiği tüm projeleri hayata geçirdiğini belirterek, Basın Müzesi’nin hayırlı olmasını temenni etti.

Elazığ Basın Müzesi açıldı!

BAKAN YARDIMCISI ÇAM: ELAZIĞ’A HAYIRLI OLSUN

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam ise Elazığ’ın şehirleşme anlamında oldukça güzel bir il olduğunu belirterek, Harput’a kazandırılan Basın Müzesi’nin hayırlı olmasını diledi. Çam, basın mensuplarının gayretli çalışmalarından da bahsederek Elazığ basınının geçmişinden bahsetti. Çam, Türkiye’nin her alanda kabuğunu kıran bir ülke olduğuna da dikkat çekerek böylesi güzel bir eseri ortaya çıkaran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ Basın Müzesi açıldı!

VALİ TORAMAN: HARPUT GÖZBEBEĞİMİZ

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, son dönemde Elazığ Belediyesi’nin Harput’a verdiği öneme değinerek, katkılarından dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti. Vali Toraman, Elazığ’ın köklü bir basın geçmişinin olduğunu sözlerine ekleyerek, Elazığ Basın Müzesi’nin hayırlı olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN