Efe: Soruşturmanın takipçisi olacağız 

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Elazığlı Şehidimiz Fethi Sekin'e hakaret eden şahsa gerekli cezanın verilmesi noktasında konun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Elazığlı Şehidimiz Polis Memuru Fethi Sekin’e hakaret ederek video çekip sosyal medya hesabından yayınlan kişi hakkında açıklamada bulundu. Başkan Efe, şahsa gerekli cezanın verilmesi noktasında konun takipçisi olacaklarını söyledi. 

Başkan Efe açıklamasında, “Sosyal Medya platformunda Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Şehidimiz  Fethi Sekin'i hedef alan hakaret içerikli alçak  saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Türkiye'nin milli ve manevi değerlerine yönelik gerçekleşen, bu ve benzeri saldırılara  karşı Millet olarak kenetlenerek, kararlı bir duruş sergilemeli, en ağır yaptırımlar uygulanmalıdır. Elazığ Barosu olarak söz konusu alçaklığı yapanlar hakkında gerekli cezanın verilmesi amacıyla, yürütülen soruşturmanın   takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN