Demirbağ, Güneykent Aile Sağlığı Merkezi'nde incelemede bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Güneykent Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Güneykent Mahallesi’nde hizmet veren Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı ve tedavi için merkeze gelen hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

KARATAŞ: DOKTORLARIMIZA DA HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Ziyarette Milletvekili Demirbağ’a eşlik eden Güneykent Mahalle Muhtarı Necati Karataş; “Güneykent Mahallemizde çok güzel yaşam alanları oluşturuldu ancak eksik kalan bazı merkezlerimiz vardı. Bunlardan biri de Aile Sağlığı Merkezimizdi. Sn. Vekilimize bu konuyu ilettik. Sağ olsun kendileri de bizlere destek vererek TOKİ konutları 8’inci etapta Aile Sağlığı Merkezi açtılar. Bundan dolayı Sn. Vekilimize teşekkür ediyorum. Doktorlarımıza da hizmetleri için teşekkür ediyoruz” dedi. 

DEMİRBAĞ: İNŞALLAH MAHALLEMİZE, HEP BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER VERİRİZ 

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Güneykent Aile Sağlığı Merkezimizi ziyaret ettik. Doktorlarımızın da önemli hizmetleri var. Kendilerine müteşekkiriz. Merkezimizin açılması tabi ki süreç aldı. 2020 Elazığ depreminin ardından hayata geçen yeni yerleşim merkezlerimizden biri de Güneykent Mahallesi. Elazığ’ımızın da neredeyse en büyük mahallesi. Dolayısıyla burada bir sağlık merkezinin olması pek tabi ki kaçınılmazdı. Bu bakımdan hem doktorlarımıza, hem de sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İnşallah mahallemize, hep birlikte güzel hizmetler veririz” ifadesinde bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN