Demirbağ'dan Palu-Der'e ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'daki ziyaretlerine devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde kongreye giden ve yeniden başkan seçilen Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen ile bir araya geldi.

Kongreye de katıldığını anımsatan Milletvekili Demirbağ, Ülgen ve ekibine başarı temennisinde bulunarak; “Geçtiğimiz günlerde Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin genel kurul toplantısına da katılmıştık. Bugün de Palu Der’i de ziyaret ettik. Ziyaretimizde ilimizle ilgili sorunlarla görüşme fırsatı bulduk. Tabi ilerleyen günlerde de istişarelerde bulunacağız ve Elazığ ile Palu için üzerimize düşen ne ise yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Sayın Ülgen ve yönetimini bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen; “Genel kurulun ardından sayın vekilimiz ziyarette bulundular. Sayın vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Kendisi gerçekten çok değerli bir isim. Palu’muzla ilgili sorunların çözümü noktasında her zaman arayış içinde olan ve çalışan kıymetli vekilimizle gurur duyuyoruz. Elazığ’da taban siyaseti yaparak halkın sorunlarıyla ilgilenen milletvekillerimizden biridir kendileri. Tekrar kendilerine çok teşekkür ediyorum. İfadesinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN