Çimento Fabrikası Güney Çevre Yolu bağlantısı tamamlandı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çimento Fabrikası ve Güney Çevre Yolu bağlantısını kolaylaştıracak yeni yol çalışmalarını tamamladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat bir duruma gelmesi için bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir yandan da alternatif güzergâhlar oluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, trafik yoğunluğunun her geçen gün arttığı Çimento Fabrikası ve Güney Çevre Yolu güzergâhında; 2300 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplamda 6 şeritli yeni bağlantı yolu oluşturuyor.

Bu doğrultuda Çimento Fabrikası ve Güney Çevre Yolu arasında yeni bağlantı yolu oluşturan ekipler,  dolgu çalışmalarının ardından asfalt serimine geçti.

Çimento Fabrikası ve Güney Çevre Yolu'nun tamamlanmasıyla vatandaşlar, daha güvenli bir yoldan gidiş ve geliş sağlayacak.

"KISA SÜRE İÇİNDE HİZMETE SUNULACAK"Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, trafik

yoğunluğunun her geçen gün arttığı noktalarda başlatılan yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak hizmete hazır duruma getirileceği belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN