Büyükelçi Kazakbaev, Başkan Alan'ı ziyaret etti 

'Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı' Açılışı İçin Elazığ'a Gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türk dünyasının abide şahsiyeti, Elazığ’ın fahri hemşehrisi, Elazığ’dan “Elazığ’ı Türk halkının manevi azığı olarak görüyorum.” diye bahseden Cengiz Aytmatov’u genç nesillere aktarmak amacıyla yapılan Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı’nın Açılış Töreni’ne katılmak üzere Elazığ’a gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, açılış öncesi Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 

Kazakbaev, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’la bir araya gelerek uzun süre sohbet ederek ETSO hakkında bilgi aldı. Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, ETSO Başkanı İdris Alan’a getirdiği hediyeleri de takdim etti. ETSO Başkanı İdris Alan, Kırgızistan’a iadeyi ziyaret gerçekleştireceklerini ve ikili ticaretlerini geliştirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.  Elazığ’ın Kırgızistan için önem taşıdığını belirten Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev de, Büyükelçilik olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN