Beyhan yeniden 'Başkan Ataş' diyor!

Yaptığı başarılı hizmetleriyle Beyhanlıların büyük takdirini toplayan Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İki dönem üst üste Beyhan'da Belediye Başkanı seçilen ve yaptığı başarılı hizmetlerle Beyhanlıların büyük takdirini toplayan AK Partili Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Beyhan yeniden 'Başkan Ataş' diyor!

"ÇALIŞMALARIMIZA TAM GAZ DEVAM EDECEĞİZ"

Seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Ataş, burada yaptığı açıklamada yeni dönemde birçok projeyi hayata geçireceklerini belirterek; "beldenin tüm katmanlarıyla beraber, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Beyhan’ımıza sahip çıkmaya ve beldemizi daha yaşanabilir bir belde yapmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 

Beyhan yeniden 'Başkan Ataş' diyor!

"BEYHAN'IMIZDA BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK"

Belediyecilikte, AK Parti kadrolarının ülkenin dört bir yanında başarılı hizmetler yaptığını ifade eden Başkan Ataş; "geçtiğimiz iki dönem içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Milletvekillerimizin desteği ile birçok projeyi beldemizde hayata geçirdik. İnşallah Beyhanlı vatandaşlarımızın  desteği ve duası ile 31 Mart'ta tekrardan beldemize güzel hizmetleri kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 

Beyhan yeniden 'Başkan Ataş' diyor!

PALU HEYETİNDEN ZİYARET

Öte yandan AK Parti Palu İlçe Başkanı Murat Yıldırım ile Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş'ta Başkan Ataş'ı seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ederek, kendisine başarılar dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN