Belediye ve üniversiteden ortak seminer

Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası ve Fırat ÜniVet Öğrenci Topluluğu tarafından 'Kuduz Hakkında Bilgileniyorum' semineri düzenlenecek.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kuduz hastalığı konusunda bilgi vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenecek seminer, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

18 Kasım Cumartesi Günü saat 14.00’te gerçekleşecek olan seminere Prof. Dr. Kezban Can Şahna, Dr. Öğretim Görevlisi İrem Bulut ve Veteriner Hekim Gülcan Güzel konuşmacı olarak katılacak.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Fırat Üniversitesi, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası ve Fırat ÜniVet Öğrenci Topluluğu ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz “Kuduz nedir? Kuduza yakalanmamak için neler yapabiliriz? Kuduza yakalandıktan sonra neler yapmalıyız? Kuduzdan korunmak için hangi aşıları yaptırmalıyız? Kuduz mevzuatı nedir?” gibi konuların işleneceği “Kuduz Hakkında Bilgileniyorum” seminerine tüm halkımız davetlidir.” denildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN