Başkanlığına yeniden İbrahim Bahşi seçildi

Eğitim Bir Sen Elazığ 1 Nolu Şube'nin 7'nci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda İbrahim Bahşi yeniden başkan seçildi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubenin 7. Olağan Kongresi yapıldı. Delege seçimlerinin ardından gerçekleşen genel kurul, divan kurulunun seçilmesiyle başladı.

BAHŞİ: MİLLET İRADESİNİN YANINDA VERASETİN KARŞISINDA DURDUK

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, sendikalarının hak ve özgürlük mücadelesinin adresi olduğunu söyleyerek, “Hak ve özgürlük mücadelemiz ilim ve irfan kaynaklarımızla basiretli kararlılığıyla cesaretlidir, haksızlık ve zulme karşı mücadelede örgütlü cesur iyilerle kazanılabilmektedir. Eğitim Bir Sen kurulduğu günden bu yana 30 yıllık geçmişe sahip bir örgüt olarak cehalete karşı bilgiden yana, haksızlığa karşı hukuktan yana, zulme karşı adaletten yana ilkeli, ahlaklı duruşuyla milli iradenin teminatı olmuştur. Eğitim Bir Sen olarak baskıya, ihanete, teslimiyetçiliğe, bu topraklarda bin yıldır kökleşmiş izanın, irfanın, imanın cesareti direnciyle karşı koyduk. Millet iradesinin yanında verasetin karşısında durduk.” dedi.

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum sendikalarının yarına dair yeni şeyler üreterek, insanı merkeze alan bir hizmet anlayışı ortaya koyduklarını belirtti.

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Eski Başkanı Tahir Cevher ve Fecir Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Kayaoğlu da yeni yönetime başarılar diledi.
Tek liste ile gidilen genel kurulda İbrahim Bahşi yeniden başkanlığa seçildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN