Başkan Yılmaz: Beldemizde 25 depremzede aileye kucak açtık 

Beldelerinde 25 depremzede aileye kucak açtıklarını söyleyen Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, belediye ve hayırseverlerimizle birlikte bu zor günlerde depremzede vatandaşlarımız için elimizden geleni yapacağız' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından beldelerine gelen depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. 25 depremzede aileye kucak açtıklarını belirten Başkan Yılmaz, bu zor günlerde elimizden geleni yapacağız” dedi Başkan Yılmaz, “Allah ülkemize ve devletimize böyle bir afet daha yaşatmasın acımız çok büyüktür. Sesim kesiliyor bunu söylemekten. Buna da şükür etmemiz lazım. Biz vatandaşlarımız için bu zor günlerde Yurtbaşı Belediyesi olarak şahsım olarak elimizden ne gelirse yaparız. Burada bize sığınan vatandaşlarımızı inşallah mağdur etmeyeceğiz. Elimizden ne gelirse yaparız” dedi. 

Elazığ Belde Muhtarlar Derneği Başkanı Yurtbaşı Sanayi Mahallesi muhtarı Olcay Yıldırım’da herkesin taşın altına elini koyduğunu ve koymaya da devam edeceklerini söyledi.   Yıldırım, “Biz muhtarlar olarak tabi büyük bir vazife bize tekrar düşmekte. Biz Adıyaman’dan, Maraş’tan, Malatya’dan ailelerimizi kucak açıp boş evlerimize yerleştirdik. Mahallemizde boş olan evlerimizin sahiplerine de çok teşekkür ediyorum. Herhangi bir kira talebinde bulunmadılar. Gereken bütün yardımları başkanımız ile birlikte bütün yardımlar yapılıyor” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN