Başkan Tüver: 41 mahallede sandık çalışmamız tamamlandı 

AK Parti Kadın Kolları teşkilatları, sandık esaslı seçim çalışması kapsamında, yurt genelinde eş zamanlı 1 No'lu sandık toplantısı gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver 41 mahallede sandık çalışmasını tamamladıklarını ve partilerine yeni üyeler kattıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Kadın Kolları teşkilatları, "Sandık Esaslı Seçim Çalışması" kapsamında, yurt genelinde eş zamanlı "1 No'lu Sandık Toplantısı" gerçekleştirdi. Toplantılarda, her mahallede "1 No'lu sandıkta" oy kullanacak kadın seçmenler ve teşkilat mensupları bir araya gelindi. AK Partili kadınların sahadaki eş zamanlı çalışması, sosyal medyada da karşılık buldu. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 41 mahallede sandık çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Başkan Tüver AK Kadın Elazığ olarak “2023'e doğru kırk yıl hatır bırakmaya geldik" sloganıyla başlatılan projeyle de çok güzel işlere imza attıklarını söyledi.

TÜVER: 40 YIL HATIR BIRAKMAYA GELDİK

Başkan Tüver, “AK Kadın Elazığ ekibi olarak “2023'e doğru kırk yıl hatır bırakmaya geldik" sloganlarıyla hafta sonu sahadaydık. Sahaya gittiğimizde kahvelerimizi aldık vatandaşlarımızın evlerine girdik. Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek 40 yıl hatır bırakmaya geldik dedik. Kahvelerimizi içtik ve hanelerimizden ayrılırken de vatandaşlarımızın ağızlarından çıkanlar ise nice 41 yıl görmek dileğiyle inşallah temennileri ile yanlarından ayrıldık. Sahada çok güçlü dönüşler alıyoruz. Vatandaşlarımız ile hem hal olmak hasbihal etmek onların gönüllerine dokunmak inanın çok mutlu ediyor onları. Bizi çok mutlu eden konulardan biride Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımıza olan teveccühleri. Partimize olan teveccühleriydi” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN