Başkan Özdoğan: Vatandaşlar ulusal marketlere akın ediyor 

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Vatandaşlarımız, Kurban Bayramı alış verişi için ulusal marketlere akın ettiğini ifade etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Vatandaşlarımız, Kurban Bayramı alış verişi için ulusal marketlere akın ettiğini ifade ederek  “Vatandaşlarımız kendi kanından kendi canından olan yerel esnafı bayram öncesi unuttuğunu söyledi. 

ÖZDOĞAN: BU ULUSAL MARKET SEVGİSİ NEDENDİR 

Bu bayramda yerel esnafımız bayram etsin diyen Başkan Özdoğan, “Öncelikle Esnaflarımız olmak üzere tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Vatandaşlarımız, Kurban Bayramı alış verişi için ulusal marketlere akın ediyor. Vatandaşlarımız kendi Esnaflarından alış verişlerini yapsınlar, Düğünümüzde, taziyemizde her zaman başımız sıkıştığımız zaman koştuğumuz kendi esnafını bırakıp ta ulusal marketlere gitmesinler. Bu bayramda yerel esnaflarımızla hep beraber bayram yapalım. Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Vatandaşlarımız, bayram alış verişini yapmaya başladılar. Çoğu vatandaşlarımız, alış verişlerini yerel esnafımızdan değil de ulusal marketlerden yapıyor. Vatandaşlarımızdan ricamız kendi kanından kendi canından olan yerel esnafını tercih etsinler. Zor günler geçiren esnafımıza sahip çıkılması gerekiyor” dedi. 

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, “Tüm yerlerde olduğu gibi ulusal marketler ilçemizde mantar gibi çoğalıyor. Anlam veremediğimiz şekilde ulusal marketlere ruhsat veriliyor. Bu ulusal marketlere dur diyecek vatandaşlarımızdır. Biz oda olarak mücadelemiz ulusal marketlerle devam edecek. Her platformda ulusal marketlerle mücadelemiz devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

Başkan Özdoğan, “Can çekişen yerel esnafımıza acil olarak destek verilmesi gerekiyor. Esnaflarımıza acil olarak faizsiz kredi verilmesi gerekiyor. Tüm kesimlere Devletimiz tarafından destek veriliyor. Ama esnafımız unutuluyor. Kimse unutmasın esnaflarımız ekonomimizin bacasız sanayisidir. Yerel esnafımız olmadan ekonomimiz kalkınamaz. Devletimizden destek bekliyoruz faizsiz kredi, BAĞ –KUR primlerinde indirim bekliyoruz. Biz her zaman yerel esnafımızın yanındayız. Şimdiden başta esnaflarımız olmak üzere tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN