Başkan Işıkver'den teşekkür

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Elazığ mitingi sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Işıkver emeği geçenlere teşekkür etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Partisinin “2023’e doğru; Aday Belli, Karar Net” programları kapsamında 13 Kasım Pazar günü Elazığ’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanından Elazığlılara seslendi. Mitinge Elazığ’dan ve çevre illerden de katılım gerçekleşti.

Miting sonrası MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, adının verildiği hatıra ormanına giderek fidan dikti. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli daha sonra Elazığ Havalimanına geçti ve cumhur ittifakı mensupları tarafından uğurlandı.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ mitingi sonrası açıklamada bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Işıkver yaptığı açıklamada; “Sayın Genel Başkanımızın Elazığ Mitinginin planlama ve organizasyonunda emeği geçen Sayın Divan Üyelerimize, MYK-MDK Üyelerimize, İl Başkanlarımıza, büyükten küçüğe bütün yol ve dava arkadaşlarıma, kıymetli başkanlarıma, büyüklerime, kardeşlerime, asenalarımıza, genç bozkurtlarımıza, katılım sağlayan bütün hemşehrilerimize, ilimiz ve çevre il protokolüne, basın kuruluşlarımıza ve organizasyon boyunca güvenliği sağlayan devlet kurumlarımıza teşekkürlerimi, minnet ve şükranlarımı arz ederim. Sağolun, varolun” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN