Başkan Ateş: Milletvekili adaylığında depremzedelerden ücret alınmayacak 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvurularının başladığını, depremden etkilenen 11 ilden adaylık için başvuracak depremzedelerden ücret alınmayacağını duyurdu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere çok az bir süre kala Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan duyuru ile 81 ilde milletvekili aday adaylığı için başvurular alınmaya başlandı.  İl Başkanı Ömer Ateş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, milletvekili aday adaylığı için başvuracak vatandaşların kendilerine en yakın il ve ilçe başkanlıklarına başvuru formları ile müracaat edebileceklerini söyledi. 

ATEŞ: ÜCRET ALINMAYACAK 

Milletvekili aday adaylığı için başvuruların 17 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar devam edeceğini ifade eden Başkan Ateş, “Yeniden Refah Partisi, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen illerden başvuru yapacak depremzedelerden milletvekili aday adaylığı için ücret almayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Mart Cuma günü seçim kararını duyurması ve kararın ertesi gün Resmi Gazete’de ilan edilmesiyle süreç resmi olarak başlaması öngörülüyor” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN