Başkan Adayı Av. Duran'ın Sahadaki Karşılığı: Samimiyet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim çalışmalarını esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle sürdürdü.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

2024 seçim çalışmalarını sürdüren CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde büyük bir samimiyet ve ilgiyle karşılaşan Başkan Adayı Duran, bu samimi tavırlar ve gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayacaklarını söyledi.

Başkan Adayı Av. Duran'ın Sahadaki Karşılığı: Samimiyet

“ELAZIĞ İNSANI HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Duran, “Elazığ’ımızın değerli yurttaşlarına ve esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri gittiğimiz her yerde büyük bir samimiyet ve ilgiyle karşılıyorlar. Bu bizlerin sorumluluğunu gerçekten çok daha artırıyor. Yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız.

Başkan Adayı Av. Duran'ın Sahadaki Karşılığı: Samimiyet

Elazığ insanının her konuda olduğu gibi hem siyaseten hem de belediyecilik anlamında en iyisini, en güzelini hak ettiğini biliyoruz. Elazığ’ımızı en iyi, en adil, en halk odaklı belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için inancımız tam. Bu doğrultuda elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN