Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, Hüseynik'te konvoylarla karşılandı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, mahallesi Hüseynik'te konvoylarla karşılanarak kalabalık gruplara hitap etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Bağımsız Milletvekili Adayı ÇOBAN, yüzlerce araçlık konvoyla karşılandığı Hüseynik’te, 15 yıllık emeğimize şahit hemşerilerim, kararını bizden taraf vermiştir derken açıklamalarına şöyle devam etti:

‘’ Sevgili hemşerilerim, bu coşkulu karşılama ile beni bağrınıza bastınız, var olasınız. Çocukluğumuzun geçtiği bu sokaklarda buluşmaktan çok mutluyum. İçlerinizde ilkokul arkadaşlarım, babamın arkadaşları, ekmeğini yediğim ablalarım var. Var olun. Ben dün de bu sokaklarda sizlerin sorunlarına çözümler arıyordum, yarın da bu sorunları çözmek için varlığımızı sürdüreceğim. 
Benim arkadaşlarımın, kardeşlerimin, ablalarımın, teyzelerimin oylarını satılık görenler, unutmasınlar ki Elazığ insanının sofrası yerdedir. Gönlü açıktır. Oturur izler, yeri gelir herkesin kulakları patlarcasına doğruyu konuşur yeri gelir yüce yaradana ellerini açıp duasıyla seda eder aleme. 

Biz bu şehrin kurtuluşunun reçetesini yazmışız. İlçelerimizin tüm problemlerine, mahallelerimizin her çözümüne hakimiz. Yetki Allah nasip edip sizlerin de desteği ile bizde olduğunda, şehrimizi bir adım öteye taşıyabilmek için ve var olan sorunlarını oturup izlemek yerine çözüm üreteceğimize 15 yıllık emeğimiz de şâhittir, sizler de şahitsiniz. Her evden bir oy kampanyamıza destek vererek, daha güçlü bir Bağımsızlık ateşi yakmamıza vesile olmanızı rica ederim. Allah hepinizi korusun kollasın. Bu neşenizi hiç bozmasın. Zafer bizden, sefer Allah’tandır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN