Aygün Çam güven tazeledi

Baskilliler derneğinin 7. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Gerçekleşen kongrede Aygün Çam tekrardan başkan seçildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Baskilliler Derneği’nin 7. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa tekrardan Aygün Çam seçildi. Çalışmalarını daha büyük özveri ve gayret ile yürüteceğini belirten Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam, kendisini yalnız bırakmayan hemşerilerine teşekkür etti. 

Çam, “Bugün burada Elazığ’ın en güçlü sivil toplum kuruluşlarının başında gelen köklü ve kültürel bir geçmişi ile Elazığ Baskilliler Derneğinin Genel Kurulunu gerçekleştirdik. Çok şükür bugünde tekrardan güven tazeleyerek 7. Olağan genel kurul sonunda da başkanlığa seçildik” dedi. Başkan Çam tarafından Baskilliler Derneği Eski Başkanı Naim Aslanmirza’ya uzun yıllar boyunca yaptığı başarılı çalışmalar için çiçek takdim edilerek teşekkür edildi. Dernek olarak yapılan kültürel çalışmalara dikkat çeken Baskilliler Derneği Eski Başkanı Naim Aslanmirza, kongrenin hayırlı olmasını temenni etti. 

Aygün Çam güven tazeledi

ASLANMİRZA: KAPANAN ADLİYENİN GERİ GETİRİLMESİ KALDI 

Aslanmirza, “Bölgemizde iş insanlarının yatırım yapmasını teşvik ettik. Bölgenin kalkınması için öncelikle siyasiler ile iş birliği yaptık. Hep birlikte yaptık arkadaşlar. Bugün burada bulunan üyelerimiz ile birlikte yaptık. Neler kaldı? İlçemizin yolu kaldı. İlçemizin kapanan adliyesinin geri getirilmesi kaldı. İnşallah bu yeni yönetimin göreve başladıktan sonra yapmış olduğu tabi ki turizm tanıtım noktasında ben her zaman şunu söyledim; şuan ilçemizde bulunan Gümüşçay, saklıkapı ve karaleylek kanyonlarının da mimarı Aygün Çam kardeşimdir” dedi. 17 yıl boyunca derneğe başkanlığı yapan Naim Aslanmirza, Baskil’in gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük katkıları olan, derneğin onur kurulu başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a, Elazığ Kent Konseyi Başkanı Avukat Rüstem Kadri Septioğlu’na, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker’e ve Elazığ Belediye Başkanı danışmanı Ahmet Özden Özen’e teşekkür etti. 

ASLANMİRZA: PROF. DR. YASEMİN AÇIK’A TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Aslanmirza, “Bilimin ve teknolojinin öncü ve vizyonlu dekanı Prof. Dr. Kenan Peker beye ve şuan divanda bulunan Hikmet Kürüm beyefendiye ve Seçil Hanımefendiye özellikle bugün derneğimizin genel kurulunu yapmak için buraya toplanan bütün üyelere ve Elazığlılara ben teşekkür ediyorum. Onur kurulu başkanımız Prof. Dr. Yasemin Açık hanımefendinin de derneğimizin kuruluş gününden bugüne kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı da ben kendilerini hem tebrik ediyor hem teşekkür ediyorum. İnşallah Elazığ’ın ve bölgenin gelişiminde de büyük katkılar sağlayacak inanıyorum. Aramızda bulunan Eski Elazığ Baro başkanımız ve aynı zamanda şuan Elazığ Kent Konseyi Başkanı Avukat Rüstem Kadri Septioğlu’na da kongremizi onurlandırdığı için teşekkür ediyorum” diye kaydetti. 

Aygün Çam güven tazeledi

YÖNETİM KURULU ASİL 

1-) Aygün Çam 
2-) Ahmet Özden Özen 
3-) Ahmet Akkoyun 
4-) Niyazi Bulut 
5-) Mehmet Ercan 
6-) Ahmet Nidai Oğraş 
7-) Hilmi Yüksel 
8-) Cebraıl Parılday 
9-) Turgay Çam 
10-) Şefik Bilen 
11-) Gülten Tursun 
12-) Osman Tanman 
13-) Çiçek Tutuş 
14-) Kazım Üstün 
15-) Tayyip Özer 

DENETİM KURULU ASİL 

1-) Bera Nur Çam 
2-) M. Sadulllah Baygeldi 
3-) Ihsan Asutay 

ONUR KURULU ASİL 

1-) Yasemin Açık 
2-) Naim Aslanmirza 
3-) Kemal Öner


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN