Ateş: Hemşerilerimize sonsuz teşekkürler

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Pazar günü yoğun bir katılım ve büyük bir coşku ile gerçekleştirdikleri kongre sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Partilerinin 2. Olağan kongresini, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımları ve halkımızın yoğun teveccühü ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
“2018 yılında kurulmasına rağmen, halkımızın gönlünde hızla büyüyen ve ülkemizin en ücra köşesinde dahi kısa sürede teşkilatlanan partimizin Elazığ 2. Olağan Kongresini,  Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın da teşrifleriyle gerçekleştirdik.  

Genel Başkanımızın havaalanından kongre salonuna kadar olan güzergâhta hemşerilerimizin sevgi gösterileri ve tezahüratla karşılanmaları, Gazi Caddesi’nde hemşerilerimizle kucaklaşıp esnaf ziyaretinde bulunması görülmeye değer manzaralardı. Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sacit Günbey, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Altınöz,  MKYK Üyelerimizin  ve çok sayıda teşkilat mensubu ve  hemşerilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz kongremizde, Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın hem ülkemiz hem de ilimizin sorunlarını somut örneklerle ortaya koyarak halkımızın sırtına yüklenen maddi külfetleri rakamlarla dile getirdi ve çözümün Yeniden Refah Partisi’nin iktidarı olduğunu ifade etti.

Ateş: Hemşerilerimize sonsuz teşekkürler

Bu vesile ile kongremize iştirak ederek “hünkar mahfili” unvanımızı bir kez daha tescilleyen Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’a, Genel Başkan Vekilimiz ile Genel Başkan Yardımcımıza, MKYK üyelerimize, Merkez İlçe, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, Bölge illerimizden gelen İl Başkanlarımıza,  ilçe ve belde başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerine, STK Başkanlarımıza,  basın mensuplarımıza, emniyet görevlilerimize ve büyük bir inanç, heyecan ve adanmışlık ruhuyla salonumuzu dolduran ve coşkularını yansıtan tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyor, kongremizin partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN