Aslanparçası, gündemi değerlendirdi 

Elazığ Hak Adalet ve Kardeşlik (ELHAK) Platformu Dönem Sözcüsü Halil Aslanparçası gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Hak Adalet ve Kardeşlik (ELHAK) Platformu Dönem Sözcüsü Halil Aslanparçası açıklamalarda bulundu. Başkan Halil Aslanparçası açıklamasında, “Aile, medeniyetlerin omuzlarında yükseldiği, toplumların geleceğini garantileyen, ruh sağlığı yerinde, ahlaklı ve düşünen bir gençliğin meydana gelmesini sağlayan eğitim yuvalarıdır. Toplumlar için bu kadar önem arz eden aile mefhumu, küresel şeytani güçlerin LGBT, cinsiyetsizleştirme projeleri ile yoğun saldırı altında kıvranmaktadır. Bu durum karşısında Müslümanlar olarak ailemizi, çocuklarımızı ve gençlerimizi daha fazla kuşatacak yollar aramalı ve bulmalıyız. Ailelerimize buradan sesleniyoruz, Allah rızası için, çocuklarımızın ve gençlerimizin akademik başarılarına ayırdığınız vaktin bir kısmını onların ahlaki gelişimi ve dini inançlarını perçinleyen sohbet ve etkinliklerle geçirin. Yoksa yarın kendilerine din veya ahlak adına bir şey söyleyemeyecek duruma geleceğiz” ifadelerini kullandı. 

Halil Aslanparçası, “İnsanlığı tehdit eden bir dayatma halini alan LGBT sapkınlığına karşı seslerin yükselmeye başlaması umut verici bir durumdur. Ankara, İstanbul, Diyarbakır ve daha birçok yerde gerçekleştirilen, El Hak Platformu olarak Elazığ’da da gerçekleştirmeyi planladığımız, LGBT karşıtı aile yürüyüşleri, bu sapkınlığın dinimizin ve toplumumuzun kodları ile uyuşmadığını haykırmaktadır. Hükümet yetkililerini bu feryadı işiterek, dinimizi ve medeniyetimizi yok etmeyi hedefleyen bu küresel ifsada karşı mücadeleye; küresel güçlerce fonlanarak bu sapkınlığın yaygınlaştırılmasına hizmet eden, dernek, yayın ve etkinlikleri yasaklamaya çağırıyoruz. Yıllardır dillendirilen sivil anayasa düşüncesinin, ideolojik dayatmalardan arındırılmış ve manevi değerlerimizle şekillendirilmiş olarak bir an önce hayata geçirilmesini bekliyoruz. Bunun öncesinde, aile kurumunu baltalayan 6284 sayılı kanunun yürürlükten kaldırılmasının ve son zamanda gündeme getirilen başörtüsü özgürlüğünün anayasal güvence altına alınmasının ivedilikle gerçekleştirilmesinin elzem olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

Aslanparçası, “Son yıllarda, savunma sanayiinde gerçekleştirilen milli atılımları ve bir kumpasla üretiminin engellendiği devrim otomobilinin altmış yıl sonraki rövanşı mahiyetinde yerli otomobilin üretim bandından indirilmesini, ülkemizin bağımsızlığa atılan önemli adımları olarak değerlendiriyor, emeği geçenleri takdir ve tebrik ediyoruz. Ülkemiz, ayağındaki prangaları kırmayı sürdürdüğü önemli bir süreç yaşarken,  İslam Coğrafyasının değişik bölgelerinde esaret ve zulüm bütün şiddetiyle devam etmektedir. Özellikle Doğu Türkistan, Filistin ve Hindistan’da Müslümanlara yapılan zulümler, lal kesilmiş dünyanın gözleri önünde devam ediyor. Bütün dünya sussa da bizler zulme karşı haykırmak ve gereken tavrı ortaya koymak zorundayız! Zira zulme rıza zulümdür. Ülkemiz halkını, yetkilileri ve tüm dünya Müslümanlarını, zulme karşı etkin bir tavır almaya çağırıyoruz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN