Saka ve Şengel ailelerinin mutlu günü: Elazığ'da görkemli düğün töreni

Elazığ'da iş, siyaset ve bürokrasinin önde gelen isimlerinin katılım sağladığı görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi. Şehrin tanınmış iş insanlarından Saka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saka, oğlu Enes Saka'nın düğününü görkemli bir organizasyonla yaptı. Enes Saka, Melike Şengel ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

PROTOKOL ÜYELERİ DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Elazığ'daki düğün törenine katılım yoğun oldu. Törene; Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Elazığ İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Alpaslan Doğan, AK Parti Eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk, Tunceli Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Şüheda Kaya ve birçok seçkin davetli katıldı.

NİKHI BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KIYDI

Genç çiftin nikhı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından kıyıldı. Başkan Şerifoğulları, nikhın ardından evlilik cüzdanını çifte takdim ederek mutluluklar diledi. Nikh merasimi, şahitlerin huzurunda alkışlar eşliğinde tamamlandı.

GECEYE RENK KATAN ANLAR

Düğün töreni boyunca duygu dolu ve eğlenceli anlar bir arada yaşandı. Organizasyon, şıklığı ve katılımıyla Elazığ'ın sosyal yaşamında iz bırakacak düğünlerden biri olarak hafızalara kazındı. Saka ve Şengel aileleri bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Bakmadan Geçme