Altaş: Detay 'En uzun soluklu dergi statüsünde'

Elazığ'ın en uzun soluklu dergisi Detay, 35'inci sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan yer aldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

İmtiyaz sahipliğini Gülşah Altaş’ın üstlendiği derginin Genel Yayın Yönetmenliğini Erdal Akarsu yapıyor. Detay Dergisi kapağı, iç sayfaları ve tasarımıyla göz doldururken her ay düzenli çıkması okuyucunun takdirini kazanıyor.
Haber aktüel dergisi Detay 48 sayfa içeriğiyle gündemi yakından ele alıyor. Derginin 35’inci sayısında, Elazığ’da bir ayda öne çıkan haberler yer alıyor.

 Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yaklaşık 5 yıldan beri büyük bir özveriyle yayın hayatını sürdürdüğümüz Detay Dergimizin 35’inci sayısı okurlarıyla buluşacak. Yeni sayımızın kapağında Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Göreve başladığı günden bugüne Sivrice’ye değer katan projelere imza atan Başkan Gündoğan, iki hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Sivrice ilçesindeki belediye hizmetlerinin konu edildiği söyleşimizi dergimizden takip edebilirsiniz. Yine bu sayıda ekonomik kriz ve pandemi sonrası insanların kaygılarını Dr. Ömer Deniz ile konuştuk. Dr. Deniz’in çok önemli açıklamaları da 35’inci sayımızda yer alıyor. Dergimizin devam sayfalarında ise Elazığ’da öne çıkan haberleri takip edebilirsiniz. Bu duygu ve düşüncelerle 5 yıldan beri bizlere destek sunan kurum ve kuruluşlarla sponsor firmalara teşekkür ediyor, yeni sayımızda buluşmak dileğiyle diyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN