Akkoyun, STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Elazığlı hemşehrimiz Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kurban Bayramı nedeniyle Elazığ’da bulunan hemşerimiz Kahraman Valisi Tuncay Akkoyun Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. Düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Kenan Peker, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, esnaf odası başkanları, bazı kamu kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. 

AKKOYUN: GÖREV YAPTIĞIMIZ HER YERDE ELAZIĞLI OLMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUZ 

Düzenledikleri toplantıyı geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, “Kurban Bayramında Elazığ'da hemşerilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Görev yaptığımız her yerde Elazığlı olmaktan büyük onur duyuyoruz ve bunu da her ortamda ifade ediyoruz, bu şehrin bir evladı olarak hemşerilerimize her zaman gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır. Kurban Bayramının şehrimize bütün hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum, tüm hemşerilerimizin kurban bayramını tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla nice bayramlar nasip eylesin inşallah” dedi. 

ULAŞ: İSTİŞARE TOPLANTIMIZI BELİRLİ PERİYOTLARLA SÜRDÜRMEYİ PLANLIYORUZ 

Toplantıya ev sahipliği yapan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ise, “Sayın valimizin geçmişte olduğu gibi Elazığ'ın sorunları ile dertlenen bir bürokrat kimliği taşıması bizim için son derece önemlidir. Her Ankara’ya gittiğimizde sorunlarımızı çözme noktası mücadelesine bizzat şahitlik etmişizdir. Sayın valimize istişare toplantımızdan bahsettiğimde büyük bir zevkle katılacağını söyledi. Son derece verimli geçen istişare toplantımızı belirli periyotlarla sürdürmeyi planlıyoruz. İstişare toplantımızın Elazığ’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN