AK Parti teşkilatı muhtarları dinledi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, il ve merkez ilçe teşkilatı kurum müdürleri ile birlikte Baskil'e bağlı köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Teşkilatı muhtarları dinledi. Baskil’e bağlı Sarıgöl Köyüne giden Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, İl Genel Meclis Üyeleri ve Kurum müdürleri köy muhtarlarının sıkıntılarını dinledi. 

Toplantıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, sürekli ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti. Daha sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da, yerel seçim sürecine değindi. Başkan Yıldırım, “Bugüne kadar 17 seçimi bizlere kazandıran kim? Siz değerli halkımız. Sizler destek vermediğiniz sürece hiçbir anlamı yok. Özelde de bölge halkına ve Baskil’e baktığım zaman her zaman bu desteğini esirgememiştir. En üst düzeyde güvenini ortaya koymuştur. Yakın zamanda 14 ve 28 Mayıs’ı sizlerle birlikte aştık. Biz ilk günkü aşkla şevkle durmadan yolumuza devam ediyoruz. Bizimkisi bir dava anlayışı, bir koltuk kapma sevdası olsaydı bugün burada olamazdık” dedi. İstişare ile çözülmeyecek sorunun olmadığını ifade eden AK Parti Milletvekili Erol Keleş, seçimlerin ardından sürekli vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi.   

Milletvekili Keleş, “Biz seçimden sonra elimizi herkese uzatıyoruz. Hiçbir uzatılan ele yumruk sıkmıyoruz bize oy versin vermesin önemli değil Türkiye Yüzyılı için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Seçimden sonra 3 vekilimiz ve teşkilatımızla uyumlu bir şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Meclisin tatil sürecinde 3 vekilimizde devamlı burada vatandaşla mahalle toplantıları, vatandaşla buluşma, köy buluşmaları adı altında birçok toplantı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN