AK Parti teşkilatı bayramlaşma programında buluştu 

AK Parti teşkilatı bayramın ikinci gününde Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre merkezinde bayramlaştı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

AK Parti İl Teşkilatı bayramın ikinci gününde bir araya geldi. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Milletvekili Adayları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile partililer katıldı. Bayramlaşma programında ilk olarak AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım partililerine seslendi. 

AK Parti teşkilatı bayramlaşma programında buluştu 

ŞERİFOĞULLARI: 14 MAYIS’TA GÖNÜLDEN CUMHURBAŞKANIMIZI ALKIŞLAYACAĞIZ 

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, pusulanın bir tarafında terörle mücadele edenlerin, bir tarafında ise terörü siyasi uzantıları ile hesap içerisinde olanların olacağını ifade etti. Başkan Şerifoğulları, “Biz biliyoruz ki Allah’ın izniyle Elazığ her zaman üzerine düşeni yapmıştır. Bu seçimde yine Allah’ın izniyle Elazığlıların tercihi Milletin Adamından yana, cumhur ittifakından yana olacak. İHA-SİHA, ATAK’ların devamı için ortaya ciddi bir irade koyup inşallah Cumhurbaşkanımızı ve cumhur ittifakını tekrar iktidar yapacak. Elazığ her zamanki gibi desten yazacak ve her zamanki gibi tarih yazacak. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta hilalin altında Cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasını sizlerle birlikte dinleyeceğiz ve gönülden cumhurbaşkanımızı alkışlayacağız” dedi. 

AK Parti teşkilatı bayramlaşma programında buluştu 

BULUT: ASRIN SEÇİMLERİNDEN BİR TANESİ OLACAK 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 14 mayıs seçimlerinin bir yol ayrımı olduğunu kaydetti. Milletvekili Metin Bulut, “6 bin küsur aday adayımız oldu neticede 600 tanesine nasip oldu. Artık pek çok ilde bakıyorum ki aday adaylığı tartışmaları sona geldi Elazığ’da da bunu sonlandırmamız lazım. Evet herkesin gönlünden farklı isimler geçebilir ama bizler için o 6 bin kişinin hepsi de çok kıymetli. Elazığ’da da kendi alanında uzman birikimli tecrübeli 5 tane pırlanta gibi arkadaşımızla seçmenlerin huzuruna çıkacağız. Çok kısa bir zaman kaldı asrın seçimlerinden bir tanesi olacak. Bu bir seçim değil aslında bir yol ayrımı. Ya bu ülkenin kalkınmasını devam ettirmek isteyenler bu iktidarı teslim alacak ya da bu ülkeyi emperyal güçlere teslim etmek isteyenler teslim alacak” ifadelerini kullandı. Ardından adaylar, partililerine seslendi. Daha sonra AK Parti Kadın Kolları il Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, partililerin bayramın kutladı. 

Başkan Çelik, “İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren ilçe ilçe belde belde burada eğitim toplantılarımızı yapacağız milletvekili adayı arkadaşlarda katılacak. Bu şekilde bu seçimi atlatacağız rabbimin gücüyle. Ben burada sizlerden şunu istiyorum Cumhurbaşkanımızı en güçlü şekilde göndereceğiz bunu söz veriyor muyuz? Bende hepinizi en içten duygularımla saygıyla selamlıyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN