AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF.DR. EROL KELEŞ:
“OVALARIMIZIN SULAMA PROBLEMİ ÇÖZÜLÜYOR”

14 Mayıs seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız devam ettiren Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları  ve Milletvekili adayları, ilimizin sorunlarına yönelik adımlar atmaya devam ediyorlar.

Bir dizi incelemelerde bulunmak amacıyla ilimize gelen DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile görüşen Ak Parti İl Başkanı Şerafettin  Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti Milletvekili adayı  Prof. Dr. Erol Keleş, ilimizin sulama sorununun çözümü için önemli adımlar attılar.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, ovalarımızın tarımsal sulama problemlerinin çözümü konusunda DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile görüşmelerinin ardından önemli müjdeler verdi.
Bir dizi incelemelerde bulunmak amacıyla ilimize gelen DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile görüşen Ak Parti Elazığ Milletvekili adayı Prof. Erol Keleş, ilimizin beklediği müjdeli haberleri hemşerilerimizle paylaştı.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

ULUOVA’DA ÇALIŞMA BAŞLIYOR

Uluova sulama projesinin boru döşenmesi çalışmalarına seçimden hemen sonra başlayacağını, Uluova pompa binası yapımının ihalesi için gerekli ödenek sözünü aldıklarını ifade eden Prof. Dr. Erol Keleş açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Bugün, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ve milletvekili aday arkadaşlarımızla birlikte  ilimizi ziyaret eden DSİ Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Akif Balta ile çok verimli görüşmeler yaptık. Şehrimizin sabırsızlıkla beklediği sulama projelerimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Akif Balta, Uluova sulama projesiyle ilgili çalışmaların Mayıs ayı içerisinde boruların döşenmesine başlanacağına yakın zamanda başlayacağını ifade ettiler”.

PROF. KELEŞ: “KUZOVA SULAMA SİTEMİNİ DSİ İŞLETECEK”

Türkiye'de bulunan çok sayıda sulama sisteminden sadece 6 adet pompaj sulaması işletmesinin DSİ tarafından yapıldığını ifade eden Ak Parti Elaığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, bunlardan birisinin de Kuzova sulaması olacağını ve sistemin bu yıl DSİ tarafından işletileceğini bunun da çiftçilerimiz için büyük bir avantaj ve maliyeti düşürecek etken olduğunu dile getirdi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

ŞORŞOR DERESİ’NE YENİ ÖDENEK

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’dan Şorşor Deresi’nin yapımı için gerekli olan ödeneğin sözünü de aldıklarını ifade eden Prof. Dr. Keleş, bu ödenekle birlikte yarım kalan Şorşor deresi projesinin tamamlanacağını dile getirdi.

HAMZABEY BARAJINA TARHANA ÇAYI TAKVİYESİ

İlimize içme suyu sağlayan ancak yağışsız dönemlerde ihtiyaca cevap verme konusunda sıkıntı yaşanan Hamzabey barajının doluluk oranını yükselmek amacıyla da Tarhana Deresi’nden su takviyesi projesinin de ihale hazırlıklarına başlanıldığı dile getiren Ak Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Tarhana Çayını yağışlı dönemlerde Hamzabey barajına bağlayacaklarını ve olası su kesintilerinin önüne geçileceğini ifade etti.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Nazırlı: “Elazığ’ımız kendisi gibi olanı, kendisi ile yan yana duranı asla yalnız bırakmayacak”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Elazığ halkının oynanan oyunları fak edecek ferasete sahip olduğunun altını çizerek; “14 Mayıs seçimlerinde Elazığ’ımız kendisi gibi olanı, kendisi ile yan yana duranı, ömrünü milletine adayanı asla yalnız bırakmayacak ve bütün gücü ile Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracak.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçime sayılı günler kala ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor. 
Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve personelini ziyaret eden Nazırlı, özverili çalışmalarından ötürü Başkan Kaya ve ekibine teşekkür etti. 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan’ı ziyaret ederek Dost Meclisi toplantısına katılan Nazırlı, burada iş insanlarıyla buluştu. 
İş dünyasına büyük önem verdiklerini ve bu süreçte büyük bir destek görmeyi arzuladıklarını kaydeden Nazırlı, toplantıya yoğun katılım gösteren iş insanlarına teşekkür etti. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Seçim gezileri kapsamında Hacı Sıdıka Dumandağ Yatılı Kız Kuran Kursu’nu ve Hafız Abdullah Nazırlı Yatılı Erkek Kuran Kursu’nu ziyaret eden Nazırlı, idareci ve öğrencilerle bir araya geldi. 

Ardından şehir merkezindeki Balakgazi Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Nazırlı, gittiği yerlerde kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. 

Ziyaretleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede 14 Mayıs seçimlerinin öneminin altını çizen Nazırlı sözlerini şöyle sürdürdü; “14 Mayıs seçimlerine doğru dolu dizgin gidiyoruz. Zorlu, zorlu olduğu kadar da heyecanlı seçim kampanyası süreci devem ediyor. Bizler kesin sonuçlar açıklanana kadar çalışacak, Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze bir kardeşimizi daha dahil etmenin derdinde olacağız. 

Vatandaşlarımızın 14 Mayıs’ta kendi maslahatlarını, ülkemizin ve milletimizin ali menfaatlerini düşünerek karar vereceğine olan inancım tamdır. Karar ne olursa olsun, her zaman olduğu gibi milletimizin ferasetine bu seçimde de güvendiğimi ifade etmek istiyorum. Milletimiz, kimin kimlerle iş tuttuğunun farkındadır.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milletimiz hangi hain odakların kimleri desteklediğinin farkındadır. 

Milletimiz, manşetlerle ülkemizi dizayn etmeye çalışan baronların ve iş birlikçilerinin farkındadır. Yine milletimiz, vatan, bayrak ve devletle sorunlu olanların isim isim farkındadır. Bu topraklarda doğmuş, bu topraklarda yetişmiş bir Elazığlı kardeşiniz olarak biliyorum ki; 14 Mayıs seçimlerinde başta milletimiz olmak üzere bütün Elazığ’ımız kendisi gibi olanı, kendisi ile yan yana duranı, ömrünü milletine ve memleketine adayanı asla yalnız bırakmayacak ve bütün gücü ile Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracaktır."

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Açıkkapı: “Millet İttifakı ve Batılı ülkeler, büyüyen ülkemizi aşağı çekmek istiyor”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Amerika ve birçok batılı ülkenin Millet İttifakıyla birlikte hareket ederek Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi sandıkta alaşağı etme gayretinde olduklarını belirterek; “Milletimiz bu oyunu görüyor ve 14 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta verecek.” dedi. 

Seçim ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Maden’e bağlı Çakıroğlu, Polat, Yıldızhan, Kavak, Altıntarla, Durmuştepe, Bahçedere ve Plajköy’de vatandaşlarla buluştu. 
Gittiği köylerde yoğun ilgi gören Açıkkapı, vatandaşın ilgisinin memnuniyet verici olduğunun altını çizerek, köylerde Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye büyük bir sevgi olduğunu söyledi. 

Yaklaşan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Açıkkapı, Millet İttifakının batıyla iş birliği içerisinde büyüyen ve güçlenen Türkiye’yi aşağı çekmek istediğini vurgulayarak şöyle konuştu; “Birçok dünya devletinin başta Amerika olmak üzere Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Danimarka, Hollanda birçok Avrupa ülkesinin dünyanın en önemli seçimi olarak nitelendirdiği 14 Mayıs seçimlerine çok az bir süre kaldı. Tabi dünyanın en önemli seçimi olarak nitelendirmeleri aslında Türkiye'yi çok fazla sevdiklerinden değil. Son günlerde özellikle Avrupa’da birçok ülkede yayın yapan ekonomi dergilerinin “Erdoğan Gitmeli” tarzındaki yayınları düşündürücüdür. Yani anlaşılıyor ki bugün Millet İttifakına destek olan, Kandilden alınan mesajlarla istikamet çizilen Millet İttifakı hem FETÖ'nün hem aşırı radikal terör örgütlerinin desteğini arkasına almış ve şimdi daha önce de Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Biden'in deviremediği alaşağı edemediği Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi sandıklarda bir şekilde alaşağı etme projesinin bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Ama şunu rahatlıkla ifade edebiliriz ki biz haftalardır Elazığ'ın birçok ilçesinde, birçok mahallesinde, beldesinde vatandaşlarımızla, halkımızla bir araya geliyoruz.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ'ın en ücra köşesindeki benim kardeşim de, en metropol yerlerde oturan kardeşim de aslında bu oyunun farkındadır ve buna göre de inşallah tavrını 14 Mayıs günü sandıklara yansıtacaktır. Bizim derdimiz milletimizdir. Bizim derdimiz ülkemizdir. Bizim derdimiz dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın mazlum insanlardır. Evet, bizim derdimiz ümmet coğrafyasında yaşayan gözü yaşlı Müslüman din kardeşlerimizdir. Liderimiz 21 yıldır dünyanın en yardımsever ülkesi olarak Türkiye'yi ön sıralara çıkarmışsa, aslında bu bir inancın sonucudur. Biz inanan insanlarız ve yaratılanı yaratandan ötürü seven bir milletiz, böyle bir inancın mensuplarıyız. Bu anlamda şu anda dünyanın birçok yerinde bu mazlum coğrafyalar gözünü dikmiş 14 Mayıs günü yaşanacak bu seçim sonuçlarını bekliyorlar ve en az sizler kadar, en az bizler kadar liderimize, siyasi hareketimize dua ediyorlar.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Bu coğrafyaları gözü yaşlı bırakmamak için Türkiye üzerinde, milletimiz üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmek için inşallah birbirimize daha sıkı bir şekilde sarılacağız ve Türkiye'yi o karanlık günlerine, o eski Türkiye'ye döndürmeye çalışanlara bu fırsatı inşallah vermeyeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki, milletimiz Cumhur İttifakını da, Millet İttifakını da bir kefeye koydu, bir teraziye aldı ve kim milletini, kim devletini, kim vatanını, kim bayrağını önceliyor bunu çok iyi biliyor. Beri tarafta kim bu milletin karşısında, kim vatanın bölünmez bütünlüğünü halel getirecek yapılanmalar içerisinde, kim yine eskisi gibi acı ve gözyaşına Türkiye'yi sürüklemek istiyor, bunu da çok iyi ve çok net görüyorlar. Bir ittifak düşününüz ki, Kandilden, Duran Kalkan'dan, Mustafa Karasu'dan, Cemil Bayık'tan veya sözde o eş başkanlardan talimat alsın, mesajlar alsın ve şu seçimlere o istikamet üzere girsin. Yani düşününüz ki, Amerika'da, Avrupa'da Türkiye'yi kötüleyen farklı algılar oluşturmaya çalışan FETÖ'den talimat alsın ve kendisine bir istikamet çizsin. Evet, biz Cumhur İttifakı olarak milletimizin yanındayız. Onlarsa milletimizin karşısında olanlarla birlikte hareket ediyorlar.”

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Prof. Dr. Erol Keleş: Altılı Masanın Altında Olanlar Üste Çıktı, Masanın Sahibi Oldu.

AK Parti Elazığ 1. Sıra milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam etti. Prof. Dr. Erol Keleş, bu kapsamda TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğü,TEDAŞ 11. Bölge Müdürlüğü, Aksa Elektrik Dağıtım A.Ş ve DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü DSİ 12. Sondaj Şube Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum yöneticileri ve personelini selamladı, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Prof. Dr. Erol Keleş, ayrıca sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. Prof. Dr. Erol Keleş,Türkiye Emekliler Derneği, S.S Elazığ Pancar Kooperatifi, Bakır Madenliler Yardımlaşma ve Dayanışma derneği, Sivriceliler Derneği, Palu Kültür ve Dayanışma derneği MÜSİAD Elazığ Şubesini ziyaret ederek STK yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi, seçimlerin önemini anlatarak destek istedi. 

Prof. Dr. Erol Keleş, yoğun geçen seçim programı kapsamında, Ataşehir mahallesi ve Yazıkonak beldesinde vatandaşlarla buluştu. 
Prof. Dr. Erol Keleş,  Baskil ilçesinde düzenlenen programda muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

MÜSİAD Elazığ şube Başkanlığında seçimlere dair açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “ “Önümüzde gerçekten çok önemli bir seçim var. Bütün seçimler önemli ve değerli ama bu seçim geldiğimiz noktada Türkiye’nin beka seçimi olarak görünüyor. Bunu neye dayanarak söylüyorum; Biz süreci çok yakından takip ediyoruz.Gerek Elazığ siyaseti gerekse Türkiye siyasetini yakinen takip ediyoruz. Bu takip sürecinde kurulan bir masa, bu masanın etrafında olanlar şu anda bakıyorum 6’lı masa dedikleri kişilerden şu anda çok fazla kişiyi görmüyorum. Ama masanın ortakları artmış durumda. Bir çok ortağı var şu anda. Masanın altında olanlar masanın üstüne çıkmış, masanın sahibi olmuş durumda. Millet ittifakının yapmış olduğu mitinglerin millet ittifakının değil de terör örgütlerinin, terör örgütü olarak görülen ve yandaşlarının bir mitingi gibi görüyoruz. Türk bayrakları yakılıyor. PKK’nın sözcüleri çok farklı açıklamalar yapıyor. Bu tarafta dönüyoruz dış ülkeler, Amerika başkanı Türkiye seçimiyle alakalı yorumlar yapıyor. Avrupa bize demokrasi dersi vermeye çalışıyor. Ekonomist dergisi çok farklı yorumlarla Cumhurbaşkanımızın bu ülkede iktidardan indirilmesi konusunda yorumlar yapıyor. Böyle bir ortamdayız. Peki niye böyle bir ortamdayız? 2000’li yıllardan geriye doğru gittiğimizde 2000’li yıllardan sonra 2023 yılına kadar ne kadar mesafe kat ettiğimizi, neleri başardığımızı çok net olarak görebiliyoruz. Şu anda Türkiye savunma sanayinde geldiği nokta, İHA’ları, SİHA’ları, savaş uçakları, savaş gemileri, füzeleri, enerji konusunda geldiği nokta. Doğalgazı bugün denizden karaya çıkarttık. 2 tane nükleer santrali 2023 yılında tamamlanacak.” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yanılmaz: “Vatandaşlarımız Türkiye’yi CHP zulmüne ve terör örgütlerine teslim etmeyecektir”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, gittikleri her yerde AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a büyük sevgi gördüklerini belirterek; “Aziz milletimiz her şeyin farkında. Vatandaşlarımız Türkiye’yi CHP zulmüne ve terör örgütlerine teslim etmeyecektir.” dedi.
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Sivrice, Maden ve Alacakaya’da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

Sivrice Kaymakamını ve Sivrice Belediye Başkanını da ziyaret eden Yanılmaz, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yaklaşan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Yanılmaz şöyle konuştu; “Bugün Sivrice, Maden ve Alacakaya ilçelerimizdeyiz. Sivrice’den başladık. Sivrice bizim hem yaz turizminin olduğu hem kış turizminin olduğu çok önemli bir ilçemiz. Sahil ilçemiz diyebiliriz. Her şeyi ile turizme etkisi olan ve turizmi içine çeken Allah'ın izniyle önümüzdeki dönemde de yapacağımız yatırımlarla Elazığ'ın turizmine çok etki edecek bir ilçemiz. Bu ilçemizdeki görüşmelerimizde özellikle Plaj Köy’deki hemşerilerimizle bir araya geldiğimizde hem Gezin’e bağlanacak olan yolun hem de o bölgenin gelişmesi için istişarelerde bulunduk. Akabinde Gezin’de yine hemşerilerimizle bir araya geldik. Gezin'in Belde olduğu dönemlerdeki etkinliğine ulaşabilmesi için inşallah 14 Mayıs'tan sonra çok önemli adımlar atacağız. Sivrice temaslarımız ardından Maden'e geçtik. Elbette Maden ilçemiz geçmişte en gelişmiş ilçelerimizden biriydi. Şu anda bulunan bakır rezervinin harekete geçmesi çalışmaların başlaması Maden'i yeniden canlandıran en önemli unsurdur. Şunu da bu vesile ile buradan bütün izleyicilere anlatmak istiyorum. Maden'deki bakır rezervinin bulunma çalışmaları esasında 2015 yılında Elazığ'da bizim düzenlediğimiz Kalkınma Kurultayının bir sonucuydu.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

O Kalkınma Kurultayında üç tane ana sektör belirledik. Bunlardan bir tanesi madencilikti, diğeri turizmdi, diğeri su ürünleriydi. Yapılan çalışmalar neticesinde Maden’de bakır rezervi bulundu. Türkiye'nin en büyük rezervidir ve çalışmalar başladı. İnşallah önümüzdeki süreçte binlerce kardeşimiz, binlerce evladımız bu tesislerde çalışmaya başlayacak ve inşallah Maden ilçemiz o eski günlerindeki canlılığına, güzelliğine yeniden kavuşacak inşallah. Alacakaya mermeri ile meşhur olan bu ilçemizde yine köylerimizi ziyaret ettik. Hemşerilerimizle bir araya geldik. Nihayetinde bütün hemşerilerimiz ortak bir noktada birleşiyorlar. 14 Mayıs akşamı Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı ve mecliste en yüksek oy oranına ulaşmış milletvekili sayısına ulaşmış Elazığ'da da Cumhur İttifakı olarak 5 -0 yapmış olan bir sonucu ortaya koyacağız inşallah. Türkiye'yi CHP zulmüne teslim etmeyeceğiz. Türkiye'yi PKK'ya teslim etmeyeceğiz. Türkiye'yi HDP'ye teslim etmeyeceğiz. Milli duruşumuzu, manevi duruşumuzu, milliyetçi duruşumuzu hiç bir zaman terk etmeyeceğiz diyen hemşerilerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben tekraren Sivrice, Maden ve Alacakaya’daki bütün hemşerilerimizi sevgiyle muhabbetle kucaklıyorum.”

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: “TÜRKİYE YÜZYILI’NIN ATEŞİNİ YAKACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, katıldığı televizyon programında seçim ve siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, programda yaptığı açıklamada seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüklerini, Elazığ’ın dört bir yanını adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini, seçimler için dua ve destek talebinde bulunduklarını söyledi. 
Gittikleri her yerde yoğun sevgi ve teveccühle karşılaştıklarını belirten Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Hem genç olmam hasebiyle gösterdikleri ilgi, hem de bizleri bir kardeşleri olarak görmeleri, en sonunda ise dua ile uğurlamaları benim için çok büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Son sürat çalışıyoruz. İnşallah son günleri de çok iyi şekilde değerlendirerek, seçim çalışmalarımızı çok verimli bir şekilde tamamlamış olacağız. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ vatan, millet sevdasıyla ön plana çıkmış bir şehirdir. Bu noktada Elazığ, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye bugüne kadar en büyük desteği veren illerin başında gelmiştir. Sahada şunu çok iyi görüyoruz ki, Cumhurbaşkanımıza müthiş bir teveccüh var. Hemşehrilerimiz gittiğimiz her yerde bizleri bağrına basıyor, dualarıyla kucaklıyor. İnşallah 14 Mayıs’ta en güçlü desteği alarak Türkiye Yüzyılının ateşini Elazığ’dan yakmayı Rabbim bize nasip eder.” dedi. 

Milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’da eksik görülen çalışmaları tamamlayacaklarını, kente yeni hizmetler getirerek Elazığ’ı bölgenin lider şehri yapmayı hedeflediklerini belirten Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Elazığ maden rezervleri, turizm varlıkları, tarım sektörü, su ürünleri, inanç turizmi, sanayi altyapısı ve sağlık alanında daha büyük gelişim gösterecek bir potansiyele sahip. Bu alanlarda yatırımların artması ve sürdürülmesi için girişimlerimiz devam ediyor.” diye konuştu. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ’da işsizlik oranının düştüğünü belirten Öz, mevcut işsizlik oranını daha düşük seviyelere indirmek için, istihdama yönelik yatırımların gelmesi için çaba göstereceklerini kaydetti. 

14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, şöyle konuştu: “14 Mayıs seçimleri bu ülkede yaşayan her birey için bir kader seçimi, bir dönüm noktası, bir yol ayrımıdır. Çünkü özellikle son zamanlarda yaşananlar, konuşulanlar muhalefetin vaatleri, muhalefetin her gün bir ortağının daha çıkması son derece vahim bir durumdur. 

Bir taraf diyor ki böleceğiz, biz diyoruz ki böldürmeyeceğiz. 

Biz terörü bitirmiş, İHA’yı, SİHA’yı, Altay tankını, savuş uçağını, savaş gemisini Göktürk’ü üretiyoruz. Diğer taraf terörist elebaşlarına özgürlük vaat ediyor. 

Biz yerli otomobilimizi üretip, günlük 100 bin varil petrol üretim çalışmalarını sürdürürken, diğer taraf sırtını terörist elebaşlarına, Kandil’e dayıyor. 
FETÖ diyor ki 15 Mayıs’ta geleceğiz. Amerika Başkanı Biden diyor ki ‘darbeyle gönderemedik, muhalefeti destekleyerek göndereceğiz’, İsrail başka bir şey söylüyor. 

Bir tarafta ekonomide, sağlıkta, ulaşımda, teknolojide çağ atlamış bir Türkiye, diğer tarafta tefecilerden 300 milyar borç para getireceğim diye vaatte bulunan bir ana muhalefet. Soruyorum neye karşılık. Şu geliyor aklıma, bize yarın diyecekler ki Akdeniz’den, Azerbaycan Karabağ’dan, Libya’dan Suriye’den çekileceksiniz diyecekler. Bu para bunun karşılığı mıdır? Benim vatandaşlarımdan ricam, AK Parti hükümeti 21 yılda ülkemize asırlık hizmetler kazandırdı. Mutlaka ki bazı noktalarda problemler  olmuştur. Bunları yine düzeltecek olan AK Parti’dir. Ben halkımızın ferasetine, vicdanına güveniyorum. Gerçekten de Recep Tayyip Erdoğan meselesi vatan, millet, memleket meselesi olmuştur. Elazığ’ımız da her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini vermiştir. İnşallah bu seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bizlere gereken desteği verecektir."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN