AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Açıkkapı: AK Parti, yapılamaz denilen işleri yapan davanın adıdır

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yerli imkânlarla üretilen akıllı cihaz Togg’un fikir aşamasında Meclis’te ve plan bütçe komisyonunda muhalefet tarafından “yapılamaz” bir proje olarak görüldüğünü belirterek kendi devletini değersizleştirenlere karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin iradesiyle hayallerin gerçeğe dönüştüğünü kaydetti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılar ve çalışanlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleri ile Elazığ’ın 6. Bölge teşviklerinden faydalandığını ve son yıllarda bu sayede Elazığ’da on binlerce istihdam oluştuğunu belirterek bu sayıları çok daha artırmak adına gelecek dönemlerde yatırımcıları Elazığ’a çekmek adına canhıraş çalışacaklarının altını çizdi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Açıkkapı, Türkiye’nin 60 yıllık hayali olan, yerli ve milli imkânlarla üretilen dünya standartlarının üzerinde bir akıllı cihaz olma niteliğini bünyesinde barındırarak şimdiden adından söz ettiren Türkiye’nin otomobili Togg’un Elazığlılarla buluştuğu programa da katıldı. Milletvekili Adayı Açıkkapı, Togg’un proje aşamasında birçok engellemelere ve değersizleştirme çabalarına maruz kaldığını ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iradesiyle bu hayalin gerçeğe dönüştüğünü belirterek şu açıklamayı yaptı:

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

“Yerli ve milli gururumuz olan akıllı cihazımız Togg bugün Elazığ’da. Öncelikle hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Babayiğitler aranırken hep “bunu yapamazsınız, üretemezsiniz” gibi kendi milletini, devletini, yönetimini ve iradesini değersizleştirmeye çalışanlarla da aslında bir şekilde mücadele verdik. Hem Meclis’te bulunduğumuz süreçte hem de plan bütçe komisyonunda “siz bu otomobili üretemezsiniz” şeklinde ifadeler konuşuluyordu.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Allah’a çok şükür liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın babayiğitler nerede çağrısından sonra Togg üretim aşamasına geldi. Bursa Gemlik’te 1 milyon 200 bin metrekare bir alanda yaklaşık 22 milyarlık bir bütçeyle fabrika kuruldu ve 29 Ekim 2022 tarihinde de seri üretimden ilk aracımız banttan indi. Bugün Allah’a çok şükür Togg’umuz Elazığ’ımızda. Bu aracı vatandaşlarımızla paylaşan kardeşimize de teşekkür ederim.”

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Açıkkapı seçim çalışmaları kapsamında şehir merkezinde de esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Açıkkapı, 14 Mayıs’ta Elazığ’da tarih yazacaklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Prof. Dr. Erol Keleş: Türkiye’nin bekası için Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin arkasında durmalıyız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında doğup büyüdüğü Sivrice ilçesine bağlı Alıncık köyünü ziyaret etti. Prof. Dr. Erol Keleş, baba ocağında büyük coşkuyla karşılandı, köy sakinleri Prof. Dr. Erol Keleş’i bağrına bastı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Burada hemşehrileriyle selamlaşan ve sohbet eden Prof. Dr. Erol Keleş, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için çok büyük bir önem taşıdığını, bu seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Erol Keleş, “Bu seçim gerçekten önemli. Vatandaş bu seçimin öneminin farkında. Aslında bütün seçimler önemli, bütün seçimler değerli ama bu seçim Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminin de ötesine taşındı. Karşımızda bir ittifak var. Bu ittifakın içerisinde kimler var, kimler yok artık farkında da değiliz. Amerikası var, Avrupası var. Terör örgütlerinin hemen hemen hepsi var. Böyle bir kilitlenme oldu. PKK kalkıyor açıklama yapıyor, ‘sandıkları patlatacağız, sonra İmralı’dakini çıkartacağız, Demirtaş’ı çıkartacağız’ bir sürü söylemler. Bir taraftan ateşkes ilan ediliyor, diğer taraftan Avrupa muhalefeti desteklediğini açıklıyor.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhurbaşkanımız 2,3 gün önce rahatsızlandı. Mide spazmı geçirdi. Avrupa’da bunu kalp krizi geçirdi diye basına duyurdular. Niye böyle oluyor. Çünkü şuan geldiğimiz noktada Türkiye artık kendi kendine yetebilen bir ülke haline geliyor. Savunma sanayisinde İHA’ları, SİHA’ları düne kadar biz İsrail’den alıyorduk. Çoğu da çalışmıyordu. Ama biz Azerbaycan’da Karabağ’da İHA’larla, SİHA’larla Ermenilerle yapılan savaşta neler yaşadığımızı, nasıl zafere ulaştığımızı çok net gördük. Bu tarafta doğalgazımızı çıkarttık. ‘Bunlar doğalgaz çıkartamazlar, doğalgaz falan yok’ derken doğalgaz çıktı. Bunlar ‘getiremezler’ dediler. Doğalgaz geçen hafta karaya ulaştı. Bir yıl boyunca Türkiye’de doğalgaz konutlarda bedava işleme girecek. Diğer tarafta savaş gemilerimiz, uydularımız, daha anlatacak o kadar şey var ki. Türkiye artık dışa bağımlı değil, Türkiye artık dış ülkelerin kontrolü altında değil. Kontrolden çıkmış, bölgesinde ve dünyada lider bir konumda yürüyen bir Türkiye’yi görüyor. Bu birilerini rahatsız ediyor. Dış ülkeler şuan bizim içimizde de buna yol veren kesim bu seçimi bu hale getirdi. Bir kere bu seçimde Türkiye’nin bekası için biz Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin kesinlikle arkasında durmalıyız. Bu çok net. Vatanını, milletini, bayrağını seven herkes bundan farklı düşünemez.” diye konuştu. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Günde 2 saatlik uyku ile gece gündüz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Prof. Dr. Erol Keleş, “Şu anda şehirde de bir seçim çalışması yürütülüyor. Biz gecemizi gündüzümüze katmışız. Ben günde 2 saat uykuyla, yemeden içmeden çalışıyorum. Ben sizin karşınıza Elazığ Sivriceli olarak Sivrice’nin yaklaşık 50 yıldan daha uzun süredir özlemini çektiği bir milletvekili adayı olarak çıktım. Ben üzerime düşeni yaptım. Bu ilçenin bir özlemini gidermek için ben elimden geleni yaptım ve Allah kısmet ederse inşallah 15 Mayıs’ta sizin vekiliniz olarak sizi TBMM’de temsil edeceğim.” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte Elazığ merkez Sürsürü Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, seçimlerden destek istedi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Prof. Dr. Erol Keleş ayrıca, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un Elazığ’a ilk teslimatının ardından düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı, burada vatandaşlarla birlikte milli gururun heyecanını yaşadı.

Seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’ni de gezen Prof. Dr. Keleş, işletme sahipleri ve çalışanlarla bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Nazırlı: Elazığ Osb’de 250 üretici firma, 25 bin çalışan hedefimiz hızlı bir şekilde ilerliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni dönemde sadece önemli firmalara tedarik sağlayan bir merkez olmasını değil kendi markalarını üreten bir üretim üssü olması için canla başla çalışacaklarını belirterek Elazığ OSB’de 250 üretici firma ve 25 bin çalışan hedefine hızlı bir şekilde ilerlendiğini söyledi.

Özellikle gençler ve kadınlarla ilgili olan söylemleri bu kesimler tarafından beğenilen ve takdir gören AK Parti Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Gençlikle birlikte Pazartesi Pazarı’nı gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Nazırlı, Çayda Çıra Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti yaptı. AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen TOGG Elazığ’da Lansman programına da katılan Nazırlı, Karşıyaka Mahallesi’nde düzenlenen Mahalle Toplantısında, Elazığlı kadınlarla bir araya geldi. Nazırlı, Türkiye Yüzyılı’nın baş mimarlarından olan kadınların emeği ve özverisi ile 14 Mayıs gecesinin zaferle taçlanacağın söyledi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milletvekili Adayı Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ OSB’yi de ziyaret etti. Elazığ’ın her alanda olduğunu gibi sanayide de bir kalkınma hamlesinin merkezinde olduğunu belirten Nazırlı, yeni dönemde Elazığ’ın kendi markalarını üreten bir şehir olması için canla başla çalışacaklarını vurguladı. Sanayici ve üreticilerin her zaman yanında olacaklarını kaydeden Nazırlı: “Elazığ’ımız her alanda olduğu gibi sanayi alanında da sürdürülebilir bir kalkınma hamlesinin merkezi durumundadır. Allah’a hamdolsun ki sanayimiz Elazığ’ın dünyaya açılan penceresi olmayı başarmıştır. Elazığ bağlamında 2023 hedeflerimiz projelendirildiğinde 150 üretici firma 6 bin çalışanı olan organize sanayi bölgemiz, 250 üretici firma ve 25 bin çalışana ulaşma hedefine hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Sanayi, bilim ve eğitimle eşgüdümlü bir şekilde ilerlemek zorundadır.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Bu yüzden bizler yeni dönemde üniversite-sanayi işbirliğine daha çok önem verme gayreti içerisinde olacağız. Yeni dönemde organize sanayimiz sadece önemli firmalara tedarik sağlayan bir merkez olarak kalmayacak, yeni markalar ve yeni başarılar ortaya koyacak ve kendi hikayesini yazacaktır. Bizlere düşen görev Türkiye Yüzyılı’nda Elazığ’ımızın sanayi alanında da en büyük yatırımları ve teşvikleri alması için canla başla çalışmaktır. Bizler Ankara’da bunun mücadelesini verecek ve Organize Sanayimizi Bölgemizi ülkenin üretim merkezine dönüştüreceğiz. Sanayici kardeşlerimiz şundan emin olsunlar ki onlar üretip ülke ekonomisine hayat verirken bizler her durumda sanayicimizin yanında olacak ve her türlü desteği sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milletvekili Adayı Öz: Millet İttifakı’nın bu milletle ortak değeri yok

“Millet İttifakı’nın aziz milletimizle hiçbir ortak değeri yok” diyen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz; “Milletiyle ortak değeri olmayanlar, milletten destek görmeyecekler.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında Pazartesi Pazarını ziyaret etti, pazar esnafı ve vatandaşlarla selamlaştı, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, daha sonra Yeni Mahalle’de esnafları ziyaret etti, ardından Türkiye Gençlik Vakfı yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. 

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un Elazığ’daki tanıtım toplantısına da katılan Hasan Murat Öz, vatandaşlarla birlikte milli gururun sevincini yaşadı.  

Gittiği her programda büyük sevgi ve ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, aralıksız devam ettirdiği seçim çalışmaları çerçevesinde kafe ve kıraathaneleri de gezerek vatandaşları selamladı, seçimlerin önemini anlattı.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Elazığ Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, burada siyasi gündem ve seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

TÜGVA’nın, Türkiye’de muhalif kesimin en çok üstüne gittiği sivil toplum teşkilatlarının başında geldiğini belirterek, “TÜGVA, muhalefetin sopa salladığı ilk kurumlardan biridir. Bu noktada biz burayı evimiz gibi görüyoruz. Çünkü burası her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız için büyük mücadele göstermiş, Cumhurbaşkanımızın yanında yer almış ve her zaman bu ülkeye hizmet etmek isteyen güzel gençler yetiştiren bir yer. Ben de bu teşkilatın içinden çıkmış bir kardeşiniz olarak 14 Mayıs’tan sonra sizlerle beraber omuz omuza vererek inşallah güzel işler yapacağız.” dedi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahseden Milletvekili Adayı Hasan murat Öz, “14 Mayıs seçimleri bizim için ne kadar önemliyse sizin için de o kadar önemli. Türkiye için bir yol ayrımı. Tamam mı devam mı seçimi. Özellikle 21 yılda yaptığımız hizmetlerin ya katbekat hızlanarak devam etmesi ya da durması anlamına gelen bir seçim. Ben bugüne kadar çıktığım her yerde TOGG’u anlattım. Allah nasip etti içine girdik. Gerçekten biz çok az anlatıyormuşuz. TOGG’a bindikten sonra gördük ki devletimiz gerçekten çok büyük devrimler yapmış, çok büyük çağ atlamış. Öyle bir araba yapmışız ki birçok markada olmayan özellikli otomobil üretmişiz. Hayran olduk. Gerçekten çok büyük kazanımlar elde etmişiz. 21 yıl önce başörtüsüyle okullarda okuyamazken, bugün kendi otomobilini üreten bir ülke olmuşuz. Bu seçimin önemini sizler de çok iyi biliyorsunuz. Çünkü bir tarafta sırtını Kandil’e, PKK’ya dayamış Millet İttifakı, bir tarafta kendi arabasını yapmış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bunların bu memleketle, bunların bizimle hiçbir ortak değeri yok. Bizden çok çok uzaklar. ” diye konuştu.
 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yanılmaz: Chp’nin bahar gelecek söylemiyle Osman Kavala’nın bahar söylemi örtüşüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, CHP’nin seçim sloganları arasında yer alan “Bahar Gelecek” söyleminin, müebbet hapis cezası aldıktan sonra cezaevinde tutuklu bulunan Osman Kavala’nın söylemleriyle örtüştüğünü belirterek; “İnançlı, milliyetçi, muhafazakar insanlar olan kıymetli Elazığlı hemşehrilerimiz, Osman Kavala’yı serbest bırakmayı taahhüt eden, bu milletin özüne hakaret eden ve bu milletin evlatlarının ölmesine şehit edilmesine vesile olanları serbest bırakmayı taahhüt eden birini getirip cumhurbaşkanı yapmaz, CHP’nin altı okunun altına mührü basmaz.” dedi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen TOGG Elazığ’da Lansman programına katıldı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan bir parkta vatandaşlarla bir araya gelen Yanılmaz, burada büyük bir coşku ve kalabalıkla karşılandı. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Yanılmaz, burada yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı, destek istedi. 

Taziye ziyaretlerini de aksatmayan Yanılmaz, Kanal 23 Televizyonunda canlı yayın konuğu olarak seçim çalışmalarını anlattı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Yanılmaz cezaevinde tutuklu bulunan Osman Kavala’yı serbest bırakacağını vaat eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Elazığ halkının bu tür şahıslara gereken cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta vereceğine inandığının altını çizen Yanılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; “CHP’nin seçim sloganları arasında yer alan “Bahar Gelecek” söyleminin, müebbet hapis cezası aldıktan sonra cezaevinde tutuklu bulunan Osman Kavala’nın söylemleriyle örtüştüğünü belirten Yanılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün 785 bin km² vatan toprağımız var. 785 bin km² vatan toprağını bize çok görenler var. Kimdir bunlar? Mesela Osman Kavala. Kimdir bu Osman Kavala? Gezi olaylarını organize eden, gezi olaylarını finanse eden, destek olan, destek çıkan, devletin gizli sırlarını başka yerlere vermekten yargılanan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan biri. İlginç bir isim aslında Osman Kavala. Hani biz bir dönem bir Arap baharı yaşadık dünyada. Arap baharı kulağa çok hoş geliyor değil mi? Bahar kelimesi. Çiçeklerin açtığı, otların yeşerdiği, kıştan çıkıp güzel günlere girilen zaman dilimleridir. Arap Baharı adı altında Suriye’de, Irak’ta, Mısır’da, Cezayir’de, Lübnan’da, Tunus’ta katliamlar yapıldı. Perişan ettiler insanları. Bu Osman Kavala Arap Baharının yapıldığı o dönemde “Arap Baharı bölgesel değil genel bir kavramdır. Türkiye’nin de bu baharın içinde olması gerekir” demişti. Şimdi işin daha ilginç tarafı şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim politikasını üzerine oturttuğu konu Türkiye’ye bahar gelecek söylemidir. Hangi bahardan bahsediyorlar, hangi baharı kast ediyorlar, Osman Kavala ile birleştirdiğimizde daha net anlaşılıyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir açıklaması daha var diyor ki “Ben Cumhurbaşkanı olduğumda Osman Kavala ile Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakacağım. Osman Kavala’nın baharıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nun baharı birbirine çok benziyor. Yoksa Kemal Kılıçdaroğlu Osman Kavala’yı niçin serbest bıraksın.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Onların bahsettiği baharların özünde, bizim bağlardaki, bahçelerdeki, ovalardaki çiçeğimiz yok o baharın arkasında kış var, o baharın arkasında zulüm var, işkence var, inançlarımıza saldırı var ve bu milleti yok saymak var. Dolayısıyla buradan ben şunu söylemek istiyorum. Osman Kavala gibi isimlerle millet ittifakının ortaya koymuş olduğu görüş esasında Türkiye’ye bahar getirmeyecek. Gerçi milletimiz zaten bu fırsatı vermez. “İnançlı, milliyetçi, muhafazakar insanlar olan kıymetli Elazığlı hemşehrilerimiz, Osman Kavala’yı serbest bırakmayı taahhüt eden, bu milletin özüne hakaret eden ve bu milletin evlatlarının ölmesine şehit edilmesine vesile olanları serbest bırakmayı taahhüt eden birini getirip cumhurbaşkanı yapmaz, CHP’nin altı okunun altına mührü basmaz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN