AK Parti Kurucularından Vahap Erdem'den, Murat Aygen'e Destek

AK Parti Kurucularından Vahap Erdem, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen için iftar yemeği vererek 31 Mart yerel seçimlerinde Aygen'i destekleme kararı aldığını açıkladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ile birlikte AK Parti kurucularından Vahap Erdem’in, Murat Aygen için düzenlediği iftar yemeği programına katıldılar.

AK Parti kurucularından Vahap Erdem, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkanı Doç. Dr. Murat Aygen’i destekleme kararı aldığını açıkladı.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, Vahap Erdem’in desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu ve Elazığ’da zafere adım adım yürüdüklerini kaydetti.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Vahap Erdem’e destekleri için teşekkür ederek, Murat Aygen’in Elazığ’ı ayağa kaldıracak isim olduğunu ifade etti.

Öte yandan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve beraberindeki heyet ile birlikte Aksaray Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ’da yolunda gitmeyen şeyler olduğunu ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediyeciliği ile bu durumların düzeltileceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN