AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Bu kapsamda AK Parti Milletvekili adayları çeşitli programlara katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Nazırlı: Bu toprakların emekçi çiftçileri kadim irfanlarıyla yine AK Parti’mizden yana olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti hükümetleri döneminde çiftçilerin teşvik ve hibelerle ciddi anlamda desteklendiğinin altını çizerek, her dönem destek alan emekçi kardeşlerimiz irfanlarıyla yine AK Parti’den yine Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacaktır.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Nazırlı bu kapsamda Polatlar İş Hanı ve Belediye İş Merkezi’nde esnaf ziyareti yaptı ardından taziye ziyaretlerinde bulundu. Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç STK Buluşması’nda genç girişimcilerle de bir araya gelen Nazırlı, burada gençlere hitap etti. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Nazırlı, gençlerle yol yürümeye devam edeceklerini vurguladı. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Veteriner Hekimler ve Ziraat Mühendisleriyle İstişare Toplantısı’na da katılan Nazırlı, burada gençlere tavsiyelerde bulundu ve Elazığ’ın tarım potansiyelinin ortaya çıkarılması için inisiyatif almaları gerektiğine dikkat çekti. 

Kendi köyü olan Yurtbaşı Beldesi Hoş Köyü’ne de giden Nazırlı burada yaptığı konuşmada, Elazığ’ın tarım açısından zengin bir şehir olduğunu ve Elazığ’ın bu değerlerini sadece Türkiye’ye değil dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını kaydetti. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

AK Parti hükümetlerinin üreticinin her zaman yanında olduğunu, teşviklerle ve hibelerle çiftçiye ciddi anlamda katkı sağladığının altını çizen Nazırlı sözlerini şöyle sürdürdü; “Elazığ’ımız tarımda marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yeni dönemde bizlere düşen görev Elazığ’ımızın önce bölgenin sonra ülkenin ve nihayetinde dünyanın tarım üssü olması için canla başla çalışmaktır. Her toprak verimli olabilir ancak toprağı bereketli kılan o topraktan mahsul alan çiftçinin ihlasıdır, samimiyetidir, ticaretindeki doğruludur. Toprağın verimli olması başkadır, toprağın bereketli olması başkadır. Verimli toprak suyla sulanır, bereketli toprak ise sadece su ile değil aynı zamanda alın teriyle sulanır. Bereketli toprak her kazmada bismillah diyerek kazılır, her çapada erenlerden destur alarak işlenir. Çünkü bereket ilahi bir şeydir, bereket emeğe dair bir şeydir, bereket bir tohumdan bir filiz değil, bir tohumdan yedi filiz ve her filizden yedi başak çıkmasıdır. Buğday, arpa, pirinç, şeker pancarı, tütün, fasulye, nohut, mercimek, fi, burçak, soğan, sarımsak, pamuk, üzüm, elma, armut, kayısı, ceviz, badem ve dut. İnsan bir nefeste saymakta zorlanıyor ancak toprağımızın her yerinden bereket fışkırıyor. Tabi bu günün benim için başka bir anlamı var. Size kendi köyüm olan Hoş köyünden hitap ediyorum. Hoş köyümüz denince akla üzüm gelir. Hoş köyünde yetişen üzümün en önemli özelliği, sadece lezzeti değil raf ömrünün uzun olmasıdır. Yani bize düşen görev bu ürünü dünyanın dört bir yanında tanıtmak ve yeni ticaret alanları oluşturmaktır. Allah’a hamd olsun hükumetimiz ürünlerin teşviki için elinden geleni yapıyor, elinden gelen desteği veriyor. Hükümetimiz göreve geldiği günden beri çiftçinin yanında durmuş, üretim her durumda desteklemiştir. Onlarca teşvik paketi, milyarlarca teşvik. Bildiğiniz gibi en son sulamanın masraflarının yarısını hükumetimiz karşılama kararı aldı. Değerli çiftçi kardeşlerim, sizler ekin yaparak bu kadim topraklarda bereketi çoğalttınız gibi hükumetimiz de bereketinizi değere dönüştürüp yüzünüzü güldürmeye devam edecek. Bu toprakların emekçileri, çiftçileri olarak sizlere inanıyorum ki kadim irfanınızla yine AK Parti’mizden yana yine Recep Tayyip Erdoğan’dan yana duracaksınız.”

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Prof. Dr. Erol Keleş: Emek Diyorsanız, Hizmet Diyorsanız Karşınızda Duruyorum

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında sağlık işçileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi, ardından Özel Öğretim ve Kurs Merkezleri yöneticileri ile sektörün durumu ile ilgili değerlendirme toplantısına katıldı. Program kapsamında Şavaklılar Derneği’ne de giden Prof. Dr. Keleş, merkez Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla hasbihal etti, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Sürsürü Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Genç STK Üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Gönül Köprüsü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş, dernek yöneticileri ve üyeleriyle sohbet etti, hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Prof. Dr. Erol Keleş, burada yaptığı konuşmada, “Şu anda partiler içerisinde en fazla kadın milletvekili adayı olan parti AK Parti ve bu, kadınlarımıza ne kadar önem verildiğinin bir göstergesi. Benim için annelerimizin, sizlerin yeri çok çok farklı. Elazığ’ın bir evladıyım. 30 yıldır buraya hizmet ediyorum. Bu hizmeti Allah nasip ederse, farklı bir platformda hem Elazığ’ımız için hem de ülkemiz için kullanmak istiyorum. Hedeflerim var. Ben bir göreve başladığım zaman ilk olarak hayal ederim. Ne yapmam lazım. Ben Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne geçtiğim zaman da, hatta benim eşim de bilir, ben yatağa girdiğim zaman bir saat uyumam. Ne yapacağım, ne edeceğim diye hayallerim vardı. İnşallah vekil olsam Elazığ için çok büyük hayallerim var.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Ülkem için de çok büyük hayallerim var. Ama bunun da emek ve hizmetten geçtiğinin bilincindeyim. Emek diyorsanız, hizmet diyorsanız karşınızda duruyorum. İnşallah hem bu şehre hem de ülkeme faydalı olacağımı düşünüyorum. Hiç kimseyi asla unutmam. Çoğunuz benim kişiliğimi bilir. Ben zaten mesleğimde hem Türkiye’de hem dünyada yeri olan bir akademisyenim. Maddi açıdan zaten maddiyat düşünmüş olsaydım, çok daha farklı bir yerlerde farklı şekilde kendime yol çizerdim.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Ben hep eğitim ve hizmet noktasında bu işe başladım ve bu hep böyle gidecek. İnşallah Allah nasip ederse Elazığ için elimizden ne geliyorsa, birlikte, hep beraber bunu başaracağımızı düşünüyorum. Bugün beni nasıl alkışlıyorsanız, 5 yıl sonra da bu şekilde olmak istiyorum, hoş bir seda bırakmak istiyorum. Hizmetlerimle anılmak istiyorum.“ ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Milletvekili Adayı Öz: En Büyük Hedefim Elazığ'a Yeni Yatırımların Gelmesini Sağlamak Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Benim en büyük hedefim yatırımcı firma bulmak ve Elazığ’a getirmek Benim en büyük iddiam bu olacak. Gençlere iş alanları açacağız. İnşallah da onları mahcup etmeden bu şehirde hayırla anılan, sokağa çıktığında herkes tarafından değer gören bir milletvekili olmak istiyorum.” dedi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, katıldığı televizyon programında seçim çalışmaları ve siyasi gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, milletvekili aday adaylığı sürecinden buyana sahada seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda yürüttüklerini, Elazığ halkının şahsına ve AK Parti’ye karşı büyük bir ilgi, alaka ve teveccühü olduğunu kaydetti. 

Gittikleri her yerde dualarla uğurlandıklarını belirten Öz, “Hem gençliğimizin verdiği enerjimiz, dinamizmimiz, hem de Cumhurbaşkanımıza olan teveccühten dolayı bizleri her zaman çok güzel karşılıyorlar.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Elazığ’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin her zaman yanında olduğunu, en yüksek oy oranıyla destek olan illerinden başında geldiğini ifade eden Öz, “Bu seçimde de inşallah her geçen gün sahada oyumuzu arttırarak gönül gönüle, sıkılmadık el bırakmayarak koşturuyoruz. İnşallah Rabbim bizlere hayırlı sonuçlar almayı nasip eder.” ifadelerini kullandı.  

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve partinin ve çeşitli kademelerinde 10 yıldır aktif görev yaptığını vurgulayan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “AK Parti’ye çocuk yaşta sevdalandım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdasıyla yollara revan oldum. Tabi bu süreçte bizler her zaman iç içe olup, gençlere başkanlıktan çok ağabeylik yapmaya çalışan bir kardeşleriyim. O dönem güzel işlere imza attık. Bizler her zaman gençliğin yanında olmuş, her sokakta bir gence çalışan bir ağabeyleri, kardeşleri olmaya çalıştım.” şeklinde konuştu. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Türkiye’de 14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak genç sayısının 6 milyon olduğunu, Elazığ’da ise 20 bin gencin ilk defa oy kullanacağını ifade eden Öz, “AK Parti gücünü her zaman gençlikten almış, gençliği mihenk taşı olarak görmüş ve her zaman gençlere sahada da yer vermiş bir teşkilattır. AK Gençlik yetiştirir. Baktığınızda şu anda Elazığ’ın en genç milletvekili adayıyım. Türkiye’nin de en genç adaylarından biriyim. Cumhurbaşkanımız gençlere her zaman siyasetin öznesi olarak görüyor. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, inşallah milletvekili olarak da bu güzel şehre hizmet etmemiz nasip olur.” dedi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Genç neslin Z, Y gibi alfabetik kalıplara sokulmaya çalışılmasının yanlış olduğunu söyleyen Öz, “Sahaya indiğimizde görüyoruz ki Allah’a çok şükür gençlik milli ve manevi değerlerine gayet bağlı. Meselenin vatan, millet, devlet olduğu görüldüğünde yeri geldiğinde gençler yeri geldiğinde kendini tankın altına da koyuyor, yeri geldiğinde namlunun ucuna da alnını doğrultuyor. Gençler kendi doğrularıyla karşı tarafın doğrularını araştırıp, bunu sentezleyip ona göre bir yol çiziyor. Bu nedenle ben gençlerden çok umutluyum. Sahada da gençlerden müthiş bir teveccüh alıyorum.” açıklamasında bulundu.

Milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’da yapacağı projelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, Elazığ’ı her alanda bölgenin lideri yapmayı hedeflediklerini, öncelikli hedefinin istihdama yönelik yeni yatırımlar olacağını kaydetti. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Milletvekili Adayı Öz, şöyle konuştu: “Allah’a çok şükür devletimiz Elazığ’ımızı 6. Bölge teşvik kapsamına almış. Bu noktada özelikle vergi, sigorta primi, eleman maaşı noktasında belli destekleri var. Son zamanlarda özellikle Elazığ’ımızın Tekstil Kent olması noktasında güzel, hızlı bir ivmesi var. İş Kur İl Müdürlüğü’müzü ziyaret ettim. Elazığ’da şu anda işsiz sayımız yaklaşık 21 bin civarında. Yani 620 nüfuslu bir şehre bakıldığında işsiz sayısı yüzde 3’e denk geliyor. Türkiye ortalamasının müthiş derecede altındayız. Bu beni çok mutlu etti. Benim en büyük hedefim bir işletmeci olarak, bir mühendis olarak yöneleceğim alan sanayi ve istihdam olacak. Diğer tarafa baktığımızda zaten bazı noktalarda son yıllarda hızlanan bir ivmemiz var. Mesela su ürünleri, alabalık yetiştiriciliğinde Türkiye’de birinci iliz. Şu anda baktığımızda Keban ve Ağın ilçelerimizde işsizlik yok. Elazığ’dan da büyük bir işçi talebi var. Bu noktada bizlerin desteği ile Elazığ’a gelmiş 3 tane yatırımcı var. Şu an hem birinci organize sanayi bölgesinde hem ikinci organize sanayi bölgesinde bizlerin de desteğiyle yatırıma başlayan firmalar var. Tekstil alanında bizlerin desteğiyle yatırıma başlayan bir firmamız var. Bizim en büyük gücümüz olacak nokta maden. Türkiye’nin en büyük maden rezervi Elazığ’da. Şu anda orada da çalışmaya başladılar. Özellikle Harput’ta inanç turizmi noktasında güzel çalışmalar yapılıyor. Ben buradan Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Harput’ta da güzel işler yapılıyor. Sağlık alanında şehir hastanemiz var, özel hastanelerimiz var. Sağlık alanında da birinci bir il. Şehrin batısında da inşallah bir sağlık kompleksi kurmayı planlıyoruz. İkinci Organize Sanayi Bölgesi açıldı. Oraya da yatırımcı gelmesi noktasında görüştüğümüz insanlar var. Benim en büyük hedefim yatırımcı firma bulmak ve Elazığ’a getirmek Benim en büyük iddiam bu olacak. Gençlere iş alanları açacağız. İnşallah da onları mahcup etmeden bu şehirde hayırla anılan, sokağa çıktığında herkes tarafından değer gören bir milletvekili olmak istiyorum.”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında, Genç STK buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen Öz, 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsetti.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Açıkkapı: Türkiye’yi eski karanlık günlerine geri döndürmeye çalışıyorlar

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimlerine doğru Türkiye’de ve Elazığ’da bazı algı oyunlarının ortaya konulduğunu ve hem Türkiye’nin hem de Elazığ’ın eski karanlık günlerine geri döndürülüp tekrardan boyunduruk altına alınmasının amaçlandığını söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında Oto Galericiler Sitesi ve HSN Motors işletmesini ziyaret etti. Kurduğu her temasta 2023 seçimlerinin önemine değinen Açıkkapı, Elazığ halkının seçimlerin öneminin farkında olduğunu ve bundan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Ziyaretleri kapsamında Olgunlar Mahallesi’nde Bayram Tutuş ailesine ev ziyareti yapan Açıkkapı, Elazığ’ın kararının net olduğunu, hemşerilerinin algı oyunlarına fırsat vermeyeceğini vurguladı. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Açıkkapı daha sonra 2. Harput Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti yaptığı sırada vatandaşların yoğun ilgi ve desteğini gördü. Açıkkapı, gündemle ilgili yaptığı değerlendirmede, Elazığ ve Fırat Üniversitesi’ni aşağılayıcı tavır ve açıklamalarda bulunan Hasan Can Kaya’ya da tepki gösterdi. Açıkkapı: “Hasan Can Kaya adlı sunucunun ilimizi ve üniversitemizi rencide eden açıklamaları gerçekten bizleri üzdü. Sanat adı altında yapılan ancak sanatın ruhunu da kirleten açıklamaları kınadığımı ifade etmek istiyorum. Fırat Üniversitesi akademik kadrolarının, öğrencilerimizin ve tüm çalışanlarının yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu şehrin kalkınması, büyümesi ve gelişmesi için eğitime ihtiyaç olduğunu belirterek Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Fahrettin Göktaş nezdinde hepsine saygı ve selamlarımı iletiyorum.” şeklinde konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Temasları kapsamında Bingöl Eğitim ve Yardımlaşma Derneği yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelen Açıkkapı, hem Elazığ’ın hem de Bingöl’ün 2023 seçimlerinin önemini çok iyi bildiğini ve Türkiye’yi eski günlerine döndürmeyi amaçlayanlara fırsat vermeyeceklerini belirterek şunları söyledi: “Her türlü yönlendirme ve algı oyunlarının yapıldığı, terör örgütlerinin de kullanıldığı, vesayet savaşlarının yapıldığı şu süreçte rol biçilen bu yapının ve aslında ait olduğu üst aklın tek amacı Türkiye’yi o eski karanlık günlere götürmeye çalışmak ve Türkiye’yi hizaya getirmektir. Bu anlamda adaylığımızdan sonra sahada karşılaştığımız durum şudur; Milletimizin feraseti yüksektir. En ücra köyümüzdeki amcalarımız bile durumun, oynanan oyunların, yazılan senaryonun ve kurulan tezgahın farkındadır. Milletimize ve hemşerilerimize minnettarız. Açıkça belirtmek gerekiyor ki bizim belki 3 günde anlatamayacağımız konuları, yaşlı bir teyzemiz 3 dakikada tarif edebiliyor. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz çünkü kendisine aydın nitelemesini yapan şahsiyetlerden çok daha öngörülü olduklarını bildiğimiz milletimiz İnşallah 14 Mayıs’ta bu oyunları boşa çıkaracaktır.”

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Yanılmaz: Elazığ’ı ilk 5 şehir arasına yerleştirmeyi hedefliyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye bugüne kadar en güçlü desteği veren illerden biri olduğunu anımsatarak, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanına en çok destek veren 5 şehirden birinin Elazığ olacağına inandığını vurguladı. 

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Cumartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gençlik Kolları üye standını ziyaret eden Yanılmaz, 50’ler Çarşısı’nda, Gümüşkavak Mahallesi’nde ve Sanayi Mahallesi’nde esnaf  vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Taziye ziyaretlerini de ihmal etmeyen Yanılmaz, yakınlarını kaybeden vatandaşlara başsağlığı diledi. 
Çay ocakları ve kıraathalerde vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek, destek istedi. Mustafa Temizer Parkı’ndaki vatandaşların da hal ve hatırlarını soran Yanılmaz, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, personellerle sohbet etti. 

Burada bir değerlendirme yapan Yanılmaz, gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını, vatandaşların sabırsızlıkla 14 Mayıs’ı beklediklerini vurguladı. 

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

İtfaiye personelinin özveriyle çok anlamlı bir görev içinde olduğunu anımsatan Yanılmaz şöyle konuştu; “Önümüzde bir seçim süreci var. Ben inanıyorum ki sizlerle birlikte beş yıllık süre içerisinde harika işler yaptık, tarihe geçecek hizmetlere imza attık, yatırımlar yaptık. Şimdi seçimlere giriyoruz. 14 Mayıs seçimleri sadece bir Cumhurbaşkanlığı seçimi ya da milletvekili seçimi değil. Mücahit Yanılmaz milletvekili olsa ne olur olmasa ne olur? Ama bilelim ki bütün dünya zalimleri Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye oluşturmak için mücadele ediyor. 15 Temmuz darbesini yapmaya kalktılar olmadı, ekonomik darbe yapmaya kalktılar olmadı, dolar döviz üzerinden darbe yapmaya kalktılar olmadı. Çünkü onların düşüncesinde şu var.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Onlar diyor ki nasıl yapalım da Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi sandıktan çıkartmayalım. İşte bunun derdindeler. Tüm dünya mazlumları ise olaya tam tersinden bakıyor. Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin başında ise başları dik yaşıyorlar. İşte o mazlumların başını dik tutabilmek için şahıs olarak, aile bireylerimizi, yakınlarımızı, eşimizi, dostumuzu ikna edelim. AK Parti’ye destek verelim. Kırgınlıklar olabilir, dargınlıklar, üzüntüler olabilir. Tüm bunları bir kenara bırakıp bu seçime yoğunlaşmalıyız. Ben inanıyorum ki Elazığ Cumhur İttifakı olarak beş sıfır yapacak. İnşallah Cumhurbaşkanımıza da Elazığ’dan büyük bir destek bekliyoruz. Hedefimiz Türkiye’de ilk beşin arasına girecek şekilde oy almak. Rabbim yardımcımız olsun. Gücümüzü, kuvvetimizi arttırsın. Misafirperverliğinizden ötürü hepinize teşekkür ediyor, dua ve desteklerinizi bekliyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN